Monthly Archives: април 2014

Нова колекция с парфюми от THIERRY MUGLER Les Exceptions

Thierry Mugler Les Exceptions

Thierry Mugler ще представи едно абсолютно нова колекция с парфюми през тази година! Името на новата колекция от 5 парфюма които ще се появят през следващите месеци на 2014-та година е Thierry Mugler Les Exceptions! Новите ухания бяха обявени като „Спиращи дъха, очарователни, благородни, заемащи абсолютно ново положение в ароматната вселена на ароматите от Thierry Mugler „. Парфюмите от колекцията Les Exceptions на Thierry ... Read More »

Нов парфюм от Thierry Mugler A*Men Pure Wood

AMen Pure Wood

Thierry Mugler обяви новото заглавие което ще се появи в лимитирана серия през 2014-та година и това ще е поредната версия на класическият A * Men от 1996-та за мъжете. Новият мъжки парфюм на Thierry Mugler за 2014-та година ще се казва A*Men Pure Wood и ще пристигне на пазара през втората половина на годината. Неговият аромат ще е подходящ за студеното ... Read More »

10 парфюми за мъже и жени актуални за Гергьовден 2014

10-parfuma-gergiovden

Гергьовден е един голям празник, който в България се чества на 6-ти Май и който през 2014-та година се пада във Вторник точно след седем дни! Гергьовден е официален празник на Храбростта и на Овчаря, ден на Българската армия! Кой празнува на Гергьовден? Но като оставим официалната част настрани Гергьовден е ден в който всички носещи имената Галя,Гергана, Георги, Ганчо, Ганка, Генчо, Гео, Георгина, Гинка, Гюрга, Гиньо, ... Read More »

Нов парфюм от Armani Privé Ombre & Lumiere

Armani Privé Ombre & Lumiere

Armani Privé Ombre & Lumiere е най-новият парфюм на модната къща за 2014-та година, вдъхновен от бутиковата колекция на Armani за Пролет/Лято 2014. Новият луксозен аромат е част от колекцията Armani Privé и под-колекцията Les Éditions Couture наброяваща към момента 3 парфюма лансирани както следва La Femme Bleue през 2011-та следван от La Femme Nacre (2012) и предпоследният вече Nuances (2013). Ароматът на Armani Privé Ombre ... Read More »

Ново Azzaro Chrome Limited Edition 2014

Azzaro Chrome Limited Edition 2014

Съвсем на скоро стана известно, че скоро ще се появи новият Azzaro Chrome Limited Edition 2014, който ще се появи към края на пролетта и началото на лято 2014-та! Парфюмът е подходящ точно за този период от годината, като основните акорди в композицията му ще бъдат цитрусови, дървесни и някои по пикантни! Парфюмът ще бъде лансиран във своят оригинален флакон, но ... Read More »

Как да смесваме своите парфюми?

нансяйте-парфюмите-си-като-професионалисти

През годините константно се увеличаваше интересът ми към ароматите и дори мога да кажа, че съм развила лека мания към различните парфюми. Независимо дали ароматът е от душ-гел, ароматна свещ или чисто етерично масло, ако има начин да го приложа към живота си съм в „Играта“. Веднъж моя добра приятелка дойде на вечеря у нас, това бе през началото на ... Read More »

Ново Roberto Cavalli Gold Edition в колекцията с парфюми

Roberto Cavalli Gold Edition

Новият парфюм Roberto Cavalli Gold Edition ще се появи в лимитирана серия до края на пролетта на 2014-та година обещават от Roberto Cavalli! След представянето на Roberto Cavalli Eau de Parfum през 2012-та, последван от  Roberto Cavalli Acqua който видяхме през миналата 2013-та година заедно с Roberto Cavalli Nero Assoluto, Roberto Cavalli Oud Edition и по-големият му брат Roberto Cavalli Tiger Oud дойде и реда на ... Read More »

Още 6 уникални пожелания за Великден!

великден-пожелания

Преди да започна искам да пожелая от името на всички от екипа на bg-parfum.info „Честит Великден“! След като преди няколко дни публикувах статията 15 нови пожелания за Великден 2014 и заради интересът към пожеланията за Великден и липсата на по-общи такива в гореспоменатата статия взех решение да измисля още няколко уникални пожелания за Великден! И това решение доведе до създаването на следните пожелания ... Read More »

Новият парфюм от Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold

Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold

Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold ще се появи към средата на 2014-та година след успешното представяне на предходните версии: Lady Million лансиран през 2010-та Lady Million Eau de Toilette лансиран през 2012-та Lady Million Absolutely Gold също лансиран към края на 2012-та Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold е новата версия която ще замени Lady Million Eau de ... Read More »

15 нови пожелания за Великден 2014

пожелания за великден

Ако са ви омръзнали сухите пожелания за Великден, които се копират измежду сайтовете и искате да изберете подходящо пожелание за Великден 2014-та може би тази статия ще ви допадне! / Общ поздрав за Великден/ Честит Великден! На този ден споменът е Велик за теб, за мен и за всеки човек, който вяра има във утрешният! / Поздрав за Баткото и ... Read More »