Armani Si Eau de Toilette нова версия на парфюма за 2015-та.

Armani Si Eau de Toilette

За началото на 2015-та година бяхме изненадани приятно с лансирането на новият парфюм от доста нашумялата линия на Armani Si. Последната версия беше кръстена Armani Si Eau de Toilette и тя ще може да се намери в големите парфюмерии най-рано от началото на Февруари месец.

Новият Armani Si Eau de Toilette е четвъртият подред дамски парфюм в колекцията, която бе стартирана с Armani Si Eau de Parfum от 2013-та, следван от Si Intense и Si White от 2014-та. Композицията на последният аромат е осезаемо по-цветна, с добро плодово-мускусно съчетание на нотки и може да се каже, че е по-лека версия на първият Armani Si.

Традиционно, лице на поредният парфюм е актрисата Кейт Бланшет с която свикнахме да виждаме когато се говори за парфюм от Армани. Стандартно  Armani Si Eau de Toilette може да се избира във флакони от 30,50 или 100ml със запазената форма на първоизточника, този път във бледо розов цвят на течността и капачка оцветена в същият цвят.

Нотки на Armani Si Eau de Toilette

Връхни: нероли, круша, бергамот, касис и мандаринов портокал;
Сърдечни: роза и фрезия;
Базови: дървесни нотки, пачули, кехлибар, мускус и ванилия.

armani-si-collection-2015

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!