Davidoff Leather Blend нов мъжки парфюм

Davidoff Leather Blend

Новата колекция на Davidoff Blend започва с парфюма Davidoff Leather Blend, който е вдъхновен от любопитството на Zino Davidoff. Той открива един свят на най-добрите съставки и методите за обработването им, което може да бъде усетено от композицията на новият парфюм!

Неговата страст за открития, безусловно качество и елегантност дават отражение в новата колекция която ще предлага най-добрите естествени съставки комбинирани със стил и опаковани по елегантен и луксозен начин.

Davidoff Leather Blend както споменахме е първият парфюм от колекцията базиран на специалните нотки от скъпоценна кожа. Композицията е подписана от парфюмера Кристоф Райналд, който добавя пикантно-ориенталският характер на парфюма. Връхните нотки са изградени от пикантният дъх на шафран комбинирани с още по-пикантният аромат на черен пипер. Сърцето включва топлият аромат на роза и кехлибар, докато базата включва кожа и следа от мускус.

Davidoff Leather Blend може да се закупи във флакон от 100мл с концентрация Eau de Parfum. Този флакон е направен от плътно стъкло в тъмно-кафяв цвят, като върху лицето му на метална плочка са изобразени името на марката и парфюма. Опаковката му също е в тъмно-кафяв цвят със златисти елементи.

Нотки на Davidoff Leather Blend

Връхни: черен пипер и шафран;
Сърдечни: кехлибар и роза;
Базови: кожа.

Ароматът на Davidoff Leather Blend е наистина впечатляващ и да се надяваме че няма да е последното ухание за годината, а какъв ще бъде следващият парфюм можем само да гадаем…

davidoff-tabaco

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!