Joop! Homme Extreme, екстремният нов Joop! за мъжете

Joop Homme Extreme

Joop! Homme Extreme е парфюмът за мъжете които не се страхуват да кажат „Всичко е за секс-а всъщност…“, специално за тези мъже Joop! представиха своят нов и съвършен афродизиак.

JOOP! Homme Extreme – за истински мъже, САМО! – Изключително провокативен и интензивен през 1989-та, JOOP! лансира своят първи  JOOP! Homme, който бе чувствен и много мъжествен ориенталски парфюм, който стана любим и лесно се разпознаваше от господата по своят отличителен розов цвят.

През годините ароматът му стана символ на съблазнението, синоним на мъжеството. През 2014-та година от Joop! решиха да зарадват мъжете и да направят аромата дори още по-дълбок и да събудят „екстремното“, физическо чувство, което кара мъжът да предприеме действие.

JOOP! Homme Extreme е един парфюм, към който е изключително лесно да се пристрастите! Директно действащ на женското подсъзнание и подтикващ незабавно в съзнанието на дамите да изплуват страстни картини и чувства.

Не е важно какви мъжки парфюми сте ползвали досега и какво си мислите, че знаете за тях, важно е да опитате поне веднъж уханието на новият JOOP! Homme Extreme, който е изключително приятен, пикантен и ориенталски аромат.

Joop! Homme Extreme

Флаконът на JOOP! Homme Extreme е наситена интерпретация на бутилката в която бе показан първият JOOP! Homme. Розовото стъкло сега е тъмно лилаво, подсещащо едновременно за интензивността на аромата и неговите качества, които го правят идеален за ползване през нощта.

Рекламните снимки са ръководени от фотографа Натаниел Голдберг, а главни лица в тях са DJ Даша Малигина и Джъстис Йослин.

 

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!