Нови парфюми от Calvin Klein Liquid Gold Euphoria за него и нея

Liquid Gold Euphoria

Съвсем скоро на пазара ще могат да се открият новите ухание на Calvin Klein от линията Euphoria. Новите два парфюма единият мъжки другият за дамите бяха обединени под общото име Liquid Gold Euphoria for Him и дамският Liquid Gold Euphoria for Her.

Новите парфюми от Calvin Klein са точно в духа на всички модни тенденции тази пролет, съчетаващи в себе си превъзходните и ободряващи пикантни нотки придаващи по-ориенталски привкус на композициите. Новите парфюми ще са подходящи за ползване през по-прохладно време, предимно за ползване през нощта.

calvin-klein-euphoria-liquid-gold-for-men-and-woman

 

Calvin Klein Liquid Gold Euphoria for Him

Мъжкото ухание Liquid Gold Euphoria for Him е подходящо предимно за студено време, но дори и тогава ще ви учуди със своят аромат който няма равен. Нотките в композицията на парфюма са черен пипер във върха, шафран във сърцето и сандалово дърво във базата,

Calvin Klein Liquid Gold Euphoria for Her

Liquid Gold Euphoria за дамите е много пикантен и съблазняващ аромат, който може да оживи атмосферата около вас. Композицията му е проста но за сметка на това добре изградена която предлага на почитателите на марката един наистина завършен парфюм със висококачествен аромат.

Liquid Gold Euphoria for her има нотки на канела във върха, черна орхидя в базовите нотки и сандалово дърво във базата.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!