Новият мъжки Giorgio Armani Code Ice 2014

Armani-Code-Ice

Днес научихме за най-новият парфюм за мъжете от Giorgio Armani за 2014-та година, това е продължението на една от най-стилните линии на италианският дизайнер. Името на новият парфюм за мъже е Armani Code Ice и той ще пристигне на нашият пазар до средата на месец Април 2014-та година!

Новото ухание на Armani Code Ice е по свежо и много по светло от оригиналният Armani Code за мъжете от 2006-та година. Code Ice е създаден за ежедневието, елегантен, динамичен и силен акцентиращ върху модерният начин на живот и характера на всеки един мъж!

Armani_Code_ice

Композицията на аромата бе обявена като средиземноморска, свежа и чувствена, която отваря с нотките на лимон, пикантният джинджифил и мента освежаващи чак до настъпването на сърдечните нотки които са изградени от лавандула и здравец. Базовите нотки на Armani Code Ice са затоплящи с акорди от светли дървесни нотки!

Флаконът на новият мъжки парфюм запазва добре познатата линия в която идваха и предходните парфюми, но този път оцветен в сив плътен цвят. Всички мъже ще могат да избират измежду разфасовки от 50/75 и 125ml със концентрация на ароматни композити Eau de Toilette.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!