Новият парфюм Loverdose Tattoo Eau de Toilette от Diesel

Loverdose Tattoo Eau de Toilette2

През началото на 2014-та година и по точно към края на месец Април ще се появи новият парфюм от Diesel който се казва Loverdose Tattoo Eau de Toilette наследникът на Loverdose от 2010-та и Loverdose Tattoo който беше представен към края на 2013-та година.

Loverdose Tattoo Eau de Toilette3

Новият парфюм ще бъде по свеж и въздушен от предходните версии които видяхме до момента. Loverdose Tattoo Eau de Toilette е лек и въздушен цветен букет който е разработван заедно от парфюмерите Ан Флипо и Паскал Гаурина. Началото на парфюма започва с нотките на лимон, мандарина, чай и корени от черна боровинка. Последващите сърдечни нотки включват роза и цветове от магнолия. Базата на Loverdose Tattoo Eau de Toilette е изградена от варен ориз и бобова тонка.

Флаконът на Loverdose Tattoo Eau de Toilette се е променил само по отношение на цвета, като сега е бледо жълт цвят с черни ъгли. Ароматът ще се предлага във стандартните вариации от 50 и 75ml с концентрация от Eau de Toilette.

 

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!