Paco Rabanne Black XS Be a Legend Debbie Harry нов парфюм!

Paco Rabanne Black XS Be a Legend Debbie HarryBlack XS Be a Legend Debbie Harry е най-новият дамски парфюм на Paco Rabanne който ще бъде представен следващата седмица. Той е продължение на дамският Black XS от 2007-ма за който можете да прочетете на тази страница. Линията се хареса много на младите дами и от 2007-ма до сега бяха лансирани много версии на оригиналният аромат, като се започне с Black XS L’Exces за мъже и жени от 2012-та последвани от Black XS L’Aphrodisiaque през следващата 2013-та и стигнем до двата нови парфюма които видяхме през началото на тази година които се казваха Black XS Potion отново за мъже и за жени.

И естествено към края на 2014-та специално преди празниците беше лансиран Paco Rabanne Black XS Be a Legend Debbie Harry за дамите, който до няколко дни очакваме да се появи заедно с версия за мъжете.

Новите парфюми са вдъхновени от легендарни музикални икони. Дамският парфюм носи името на Американската певица Деби Хари, която е известна с ролята си на певица в пънк-бандата Блонди.

blondie-debbie-harry

Парфюмът ще се предлага във флакон оцветен в бледо розово с обем от 80ml с концентрация на EdT и ретро надпис със името на изпълнителката на лицето.

Нотки на Paco Rabanne Black XS Be a Legend Debbie Harry

Връхни: розов пипер, червена боровинка и фъстъци;
Сърдечни: какао, виолетки и Българска роза;
Базови: масоя, ванилия и пачули.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!