Paco Rabanne представи Black XS Potion за жени

Paco Rabanne Black XS Potion

Paco Rabanne Black XS Potion

Paco Rabanne Black XS Potion For Her е най-новият дамски парфюм от популярната серия XS с аромати представени ни от Paco Rabanne . По традиция парфюма беше лансиран заедно с мъжкият Black XS Potion For Him, премиерата на двата парфюма се състоя преди броени дни през средата на месец Декември 2013-та година.

Новото ухание е четвърта генерация след представеният оригинален Black XS от 2007-ма година, последван от Black XS L’Exces за жени лансиран през 2012 и тазгодишният Black XS L’Aphrodisiaque също за дамите който бе представен по-рано тази година през началото 2013. Въпреки, че премиерата на новият Black XS Potion For Her вече е факт той ще може да се открие по магазините от Януари 2014-та.

Уханието му е създадено от парфюмерите Емили Коперман и Оливър Кресп. Уханието което тези велики дизайнери създадоха започва с нотки на грейпфрут, развиващи се плавно, но бързо до сърдечните нотки от червени рози и розов кукуряк. Базата му е съставена от топлият екстракт от кехлибар и тъмно сандалово дърво. Парфюмът ще можете да намерите във флакони от 80мл в леко обновеният но добре познат флакон.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!

Leave a Reply