Monthly Archives: декември 2013

Carolina Herrera 212 VIP Rose ще стане реалност през 2014

За началото на 2014-та година от модната къща на Carolina Herrera са ни приготвили нов и неустоим дамски парфюм от линията на 212 VIP, който ще се казва Carolina Herrera 212 VIP Rose, обявиха рано днес на пресконференция говорителите на известната марка. Carolina Herrera 212 VIP Rosé, ще е най-новият наследник на уханието 212 VIP което видяхме през средата на 2010-та година. ... Read More »

Васильовден 2014

Васильовден празнуваме всяка година на 1 Януари, като празника съвпада заедно честването на нова година. През 2014-та година празника на Васильовден отново ще бъде почетен с фоерверки и заря, неизползвани преди настъпването на Новата година. Имен ден на 1-ви Януари празнуват Василен, Васил, Василена, Василий, Васка, Василка, Весела, Веселина, Веселин,  Вълко, Вълчо, ако има други които не сме споменали честит имен ден и ... Read More »

Yves Saint Laurent Manifesto L’Eclat последният парфюм за 2013-та

След представянето на Yves Saint Laurent Manifesto предната година, специално за края на 2013-та година от Френската модна къща обявиха премиерата на Yves Saint Laurent Manifesto L’Eclat и това че той ще бъде техният последен парфюм за 2013-та. Парфюмери на новото продължение на линията са Anne Flipo и гениалният Loc Dong, които дават на композицията на парфюма нов по-зелен и свеж аромат ... Read More »

Cartier Baiser Volé Essence de Parfum

Cartier обяви появата на своят нов дамски парфюм Baiser Volé Essence de Parfum който стана част от колекцията с парфюми на известната марка през Септември месец 2013-та година. Новият аромат бе представен след лансирането на оригиналният Baiser Vole (2011). Акцента върху който пада аромата на оригиналният парфюм се предава и на новият Cartier Baiser Volé Essence de Parfum и той е аромата ... Read More »

Issey Miyake Pleats Please L’Elixir Edition Noël 2013 е новият парфюм за дамите

Issey Miyake Pleats Please L’Elixir Edition Noël бе представен преди няколко дни на 20-ти Декември 2013-та година. Уханието ще достигне нашият пазар съвсем скоро през началото на 2014-та година. Уханието на Pleats Please L’Elixir Edition Noël може да бъде причислено към парфюмите обединени в Цветният клас. Неговият аромат е изключително стилен и подходящ за официални поводи или поне така казаха ... Read More »

Burberry Brit Rhythm за жени 2013

Burberry представи новият си парфюм от колекцията на Brit който беше наречен Rhythm. Уханието на Burberry Brit Rhythm за жени се нарежда в групата на Цветно-Дървесните ухания с приятен привкус на Мускус. Новото дамско ухание бе представено преди няколко дена на 19-ти Декември 2013-та година и се очаква да пристигне по витрините през началото на Януари 2014-та година. Уханието му е създадено ... Read More »

Paco Rabanne Black XS Potion for Him новият парфюм

Paco Rabanne Black XS Potion for Him заедно с Black XS Potion for Her са новото ароматно дуо идващо от къщата на Paco Rabanne специално за новата година. Премиерата на новите парфюми беше преди няколко дни но от компанията обявиха че те ще се появят по витрините през началото на месец Януари 2014-та година. Имайте търпение не остана още много ... Read More »

Paco Rabanne представи Black XS Potion за жени

Paco Rabanne Black XS Potion For Her е най-новият дамски парфюм от популярната серия XS с аромати представени ни от Paco Rabanne . По традиция парфюма беше лансиран заедно с мъжкият Black XS Potion For Him, премиерата на двата парфюма се състоя преди броени дни през средата на месец Декември 2013-та година. Новото ухание е четвърта генерация след представеният оригинален Black ... Read More »

Bvlgari Aqva Amara новият парфюм Aqua

Aqva Amara е новият парфюм за който ако прочетете със сигурност после няма да имате търпение да тествате! Точно така новият мъжки парфюм от линията на Bvlgari Aqva е вече налице и очаква само вашите отзиви. Той пресъздава смесицата от аромати на оригиналният парфюм, но добавя и нови елементи като с това композицията му става дори още по-свежа. Създател и на ... Read More »

Новият парфюм Victoria`s Secret Bombshell Diamonds 2013

Victoria’s Secret лансира нова луксозна версия на своят парфюм от 2010-та година Bombshell Diamonds. Миналогодишното издание за празниците Bombshell Diamonds limited edition беше вдъхновено от кристалите и цялото бе покрито с тях, докато таз годишният парфюм за Коледните и Новогодишни празници е вдъхновен от ангелските крилца на VS, които в конкретния случай са изработени от метална плетка.   Новият Victoria’s Secret ... Read More »