Monthly Archives: март 2014

Кой има имен ден на Цветница/Връбница ?

Цветница е ден в който всички честваме пристигането на Иисус Христос в Йеросалим и празника на цветята. На този ден имен ден имат много хора тъй като и цветята са много и имат много имена, по долу можете да видите списъкът с именниците на Цветница, която тази година се пада на 13 Април, които можете да изненадате с присъствието си, ... Read More »

1 Април 2014 – Денят на лъжата

Здравейте драги читатели днес е първи Април 2014 и аз няма да ви излъжа! На този ден всяка година в национален мащаб се изсипват тонове с добре и не толкова добре скалъпени лъжи! Както и да е темата няма да бъде дълга и има за цел само да поздрави посетителите на bg-parfum.info. Целият екип на bg-parfum.info ви пожелава весело изкарване ... Read More »

Лазаровден традиции и обичаи за Лазаровден 2014

Лазаровден или празника на “Лазар” лице което Христос възкресява. Тази библейска история за човекът Лазар възкресен на четвъртият ден след своята смърт заради своята доброта е предавана вече повече от 2000 години и в православната църква се чества всяка година седмицата преди настъпването на Великден и по точно на съботата преди Великден. Тази година Лазаровден се пада да бъде на ... Read More »

5 дестинации които задължително всеки трябва да посети!

Защо да пропуснете възможността да пропуснете 5-те места които трябва да посетите на 100% през живота си! Местата за които ще говорим малко по-нататък в статията са толкова красиви и великолепни, че повярвайте ми ще съжалявате ако не ги посетите през този си живот! И така започваме с … 5-те дестинации които трябва да посетите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО 1. Езерата Kelimitu (Келимиту) ... Read More »

Кой празнува на Благовещение 2014

Благовещение е един голям български празник, който честваме на 25 Март и който символизира краят на зимата и естествено началото на затоплянето на времето! Един от големите църковни празници и имен ден за Благовест, Благой, Благо, Благовеста и Блага. Този ден чества благата вест която Дева Мария получава от Архангел Гавраил, който и съобщава новината за раждането на Спасителя. Народните ... Read More »

Новият мъжки Giorgio Armani Code Ice 2014

Днес научихме за най-новият парфюм за мъжете от Giorgio Armani за 2014-та година, това е продължението на една от най-стилните линии на италианският дизайнер. Името на новият парфюм за мъже е Armani Code Ice и той ще пристигне на нашият пазар до средата на месец Април 2014-та година! Новото ухание на Armani Code Ice е по свежо и много по светло ... Read More »

Новата Prada Candy Florale вече е факт!

Ароматът на най-новият дамски парфюм на Prada – Candy Florale е вече факт. От края на този месец почитателките на марката ще имат възможността да закупят парфюма от близката парфюмерия. Prada Candy Florale е третото ухание на линията следващо стъпките на Prada Candy която видяхме през 2011-та година и Candy L’Eau от 2013-та. Уханието и на този парфюм е замислено от нестихващият ентусиазъм ... Read More »

Новата лятна колекция на Cacharel – Noa, Amor Amor и Catch Me…L’Eau

Днес научихме за най-новата колекция с парфюми за лятото които ще бъдат представени от Cacharel. Новата колекция е обединена под името Cacharel Summer Splash и ще е съставена от трите нови парфюма на Cacharel – Noa L’Eau, Amor Amor L’Eau и разбира се Catch Me…L’Eau. Ако обичате ароматите на Cacharel през лято 2014-та година ще имате възможността да избирате между трите нови ухания продължения ... Read More »

Най-актуалните тенденции при пролетните парфюми през 2014

Ароматите за пролет 2014

Ако все още не сте забелязали навън вече е 2014-та година! Сигурно се питате, какви глупости ви говоря, но истината е, че тази пролет ще е доста по-различна от предходните! Ако не ми вярвате можете да погледнете всички нови парфюми които бяха лансирани последните няколко месеца… Ако все още не се досещате за какво ви говоря по-добре хвърлете още едно ... Read More »

Как да контролираме трайността на парфюма си?

Парфюмът ви е слаб или пък твърде силен, интензивността не ви е по вкуса, но обичате точно този аромат и искате да го нагодите според личните си предпочитания? Възможно ли е това? Естествено, че е възможно на практика няма невъзможни неща (или те са твърде малко), но конкретно трайността и интензивността на парфюма могат да се контролират с няколко лесни ... Read More »