Monthly Archives: април 2014

Нова колекция с парфюми от THIERRY MUGLER Les Exceptions

Thierry Mugler ще представи едно абсолютно нова колекция с парфюми през тази година! Името на новата колекция от 5 парфюма които ще се появят през следващите месеци на 2014-та година е Thierry Mugler Les Exceptions! Новите ухания бяха обявени като “Спиращи дъха, очарователни, благородни, заемащи абсолютно ново положение в ароматната вселена на ароматите от Thierry Mugler “. Парфюмите от колекцията Les Exceptions на Thierry ... Read More »

Нов парфюм от Thierry Mugler A*Men Pure Wood

Thierry Mugler обяви новото заглавие което ще се появи в лимитирана серия през 2014-та година и това ще е поредната версия на класическият A * Men от 1996-та за мъжете. Новият мъжки парфюм на Thierry Mugler за 2014-та година ще се казва A*Men Pure Wood и ще пристигне на пазара през втората половина на годината. Неговият аромат ще е подходящ за студеното ... Read More »

10 парфюми за мъже и жени актуални за Гергьовден 2014

Гергьовден е един голям празник, който в България се чества на 6-ти Май и който през 2014-та година се пада във Вторник точно след седем дни! Гергьовден е официален празник на Храбростта и на Овчаря, ден на Българската армия! Кой празнува на Гергьовден? Но като оставим официалната част настрани Гергьовден е ден в който всички носещи имената Галя,Гергана, Георги, Ганчо, Ганка, Генчо, Гео, Георгина, Гинка, Гюрга, Гиньо, ... Read More »

Нов парфюм от Armani Privé Ombre & Lumiere

Armani Privé Ombre & Lumiere е най-новият парфюм на модната къща за 2014-та година, вдъхновен от бутиковата колекция на Armani за Пролет/Лято 2014. Новият луксозен аромат е част от колекцията Armani Privé и под-колекцията Les Éditions Couture наброяваща към момента 3 парфюма лансирани както следва La Femme Bleue през 2011-та следван от La Femme Nacre (2012) и предпоследният вече Nuances (2013). Ароматът на Armani Privé Ombre ... Read More »

Ново Azzaro Chrome Limited Edition 2014

Съвсем на скоро стана известно, че скоро ще се появи новият Azzaro Chrome Limited Edition 2014, който ще се появи към края на пролетта и началото на лято 2014-та! Парфюмът е подходящ точно за този период от годината, като основните акорди в композицията му ще бъдат цитрусови, дървесни и някои по пикантни! Парфюмът ще бъде лансиран във своят оригинален флакон, но ... Read More »

Как да смесваме своите парфюми?

През годините константно се увеличаваше интересът ми към ароматите и дори мога да кажа, че съм развила лека мания към различните парфюми. Независимо дали ароматът е от душ-гел, ароматна свещ или чисто етерично масло, ако има начин да го приложа към живота си съм в “Играта”. Веднъж моя добра приятелка дойде на вечеря у нас, това бе през началото на ... Read More »

Ново Roberto Cavalli Gold Edition в колекцията с парфюми

Новият парфюм Roberto Cavalli Gold Edition ще се появи в лимитирана серия до края на пролетта на 2014-та година обещават от Roberto Cavalli! След представянето на Roberto Cavalli Eau de Parfum през 2012-та, последван от  Roberto Cavalli Acqua който видяхме през миналата 2013-та година заедно с Roberto Cavalli Nero Assoluto, Roberto Cavalli Oud Edition и по-големият му брат Roberto Cavalli Tiger Oud дойде и реда на ... Read More »

Още 6 уникални пожелания за Великден!

Преди да започна искам да пожелая от името на всички от екипа на bg-parfum.info “Честит Великден”! След като преди няколко дни публикувах статията 15 нови пожелания за Великден 2014 и заради интересът към пожеланията за Великден и липсата на по-общи такива в гореспоменатата статия взех решение да измисля още няколко уникални пожелания за Великден! И това решение доведе до създаването на следните пожелания ... Read More »

Новият парфюм от Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold

Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold ще се появи към средата на 2014-та година след успешното представяне на предходните версии: Lady Million лансиран през 2010-та Lady Million Eau de Toilette лансиран през 2012-та Lady Million Absolutely Gold също лансиран към края на 2012-та Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold е новата версия която ще замени Lady Million Eau de ... Read More »

15 нови пожелания за Великден 2014

Ако са ви омръзнали сухите пожелания за Великден, които се копират измежду сайтовете и искате да изберете подходящо пожелание за Великден 2014-та може би тази статия ще ви допадне! / Общ поздрав за Великден/ Честит Великден! На този ден споменът е Велик за теб, за мен и за всеки човек, който вяра има във утрешният! / Поздрав за Баткото и ... Read More »