Monthly Archives: юни 2014

Emporio Armani Diamonds Rocks новият парфюм от Giorgio Armani

Новият мъжки парфюм от Giorgio Armani който идва специално за лятото на 2014-та се казва Emporio Armani Diamonds Rocks. Уханието му е специално композирано с мисълта за младите мъже които имат нужда от свеж, цитрусов-леко пикантен и дървесен парфюм. Armani Diamonds Rocks идва във флакон който следва оригиналната линия във прозрачен флакон със бледо син цвят, напомнящ за водните нотки в състава ... Read More »

Нов Guerlain Shalimar Souffle de Parfum ще се появи това лято!

Специалното продължение от Guerlain на техният класически парфюм Shalimar от 1924-та година, ще бъде лансирано следващият месец и името на новата композиция ще бъде Guerlain Shalimar Souffle de Parfum. Класическата и ориенталска композиция на основоположника на тази линия е променена по един модерен начин така, че уханието на парфюма да може да се възприеме по лесно от новите поколения. Парфюмерът Тиери Васер ... Read More »

Ново L`Acquarossa Eau de Toilette от Fendi

Fendi лансира своят нов парфюм L`Acquarossa Eau de Toilette за дамите преди няколко часа! Той наследи завета на представеният през миналата година към средата на 2013-та едноименен L`Acquarossa Eau de Parfum. Новият парфюм също вдъхновен от Италианският стил, който преобладава все още в Рим. Fendi L`Acquarossa Eau de Toilette ще може да се закупи от официалните представители и парфюмерии от 29 Юни 2014-та. ... Read More »

Съвети за изграждането на вашият ароматен гардероб

Когато започна да говоря за летни парфюми, обикновено на събеседниците ми им изникват изображения с пясъчните дюни, морето и морският бриз и освежаващите летни напитки. Само, че в 90% от случаите никой не се интересува от аромати, когато се намира в точно тази позиция, защото обстановката неутрализира по-голямата част от ароматната следа която оставяме и естествено при положение, че нещо ... Read More »

Armani Prive Encens Satin новият парфюм от Giorgio Armani

Добро утро и днешният ден започва с не особено слънчево време, но за сметка на това добрите новини от света на уханията идват една след друга! През 2014-та година ще бъде представен новият парфюм, от колекцията с натурални аромати Armani Prive от къщата на Giorgio Armani. Armani Prive Encens Satin това е името на новият парфюм, който ще се появи във ... Read More »

Новият Lanvin Éclat d’Arpège Arty за дамите

Lanvin Éclat d’Arpège от 2002-ра година се сдоби с нов наследник, версията за 2014-та година наречена Lanvin Éclat d’Arpège Arty. Парфюмите от същата линия лансирани през предходните години съответно Éclat d’Arpege Gourmandise (от 2012-та) и разбира се парфюмът Éclat d’Arpege Pretty Face (от 2013-та). Новакът от тази година Éclat d’Arpège Arty идва във изключително модерен флакон и със също толкова модерна опаковка, в преобладаващо ... Read More »

Calvin Klein Reveal новият парфюм за жени

През този Септември, новият дамски парфюм от Calvin Klein ще бъде лансиран със масивна рекламна кампания на чело на която ще бъде топ-моделът от Victoria’s Secret – Доутзен Кроус.  Новият парфюм ще се казва Calvin Klein Reveal и ще бъде наличен през Септември месец 2014-та година, неговият флакон е изграден от метал и стъкло, като ако го погледнете централно той ще ви заприлича ... Read More »

Givenchy Dahlia Divin един нов парфюм за жени

Днес едно ново модно събитие разкри рождената дата на новият дамски парфюм от Givenchy Dahlia Divin! Новият Dahlia Divin е продължение на Dahlia Noir (2011) и той ще бъде лансиран през месец Септември 2014-та година. Композицията на новият парфюм е съсредоточена около един мой любим аромат, ароматът на жасмин. Няма да крия композицията на аромата със сигурност ще ми допадне (въпреки, че все ... Read More »

Още един Gucci by Gucci Oud за зимата на 2014

Днес в полезрението ми е най-новият дамско-мъжки парфюм на Gucci за 2014, който е наследник на парфюмът за дамите от 2007-ма година и основоположник на линията Gucci by Gucci. Gucci Oud е най-новото име в колекцията, познато още и като Gucci Ambre и който е поредният аромат акцентиращ върху нотките от агарово дърво. Премиерата на парфюма е насочена за края на месец Юли ... Read More »

Нова версия на Armani Si Intense

Armani Si който беше лансиран през миналата година още в средата на 2013-та и беше показал най-доброто от нотките на касис, ванилия и роза участващи в състава на композицията му се сдоби с ново другарче. Това е новият дамски парфюм Armani Si Intense, той е най-новото попълнение в колекциите с парфюми на Armani, което се очаква съвсем скоро през средата на ... Read More »