Monthly Archives: юли 2014

Защо трябва да подмените обичайният си парфюм още днес?

Харесвате ли парфюма си? Отдавна ли го ползвате? Свикнали ли сте с него? Наистина ли искате да го ползвате до края на живота си? Въпросите в тази насока могат да продължат почти до безкрайност, но важното в случая е, че колкото и да ви харесва един парфюм, то идва момент в който тази “любов” към него просто свършва и съвсем ... Read More »

Dior с новият Addict Eau Fraiche за лято 2014

Това лято Dior лансира продължение на едноименният си парфюм Addict Eau Fraiche от 2004-та и наследникът му от 2012-та, новият парфюм също ще носи името Dior Addict Eau Fraiche и той отново ще бъде посветен на лятото. Парфюмерът създал този цветно-цитрусово-пикантен парфюм отново е Франкос Деманши, който е и създателят на предхорните парфюми носещи същото име. Dior Addict Eau Fraiche (2014) е ... Read More »

Hermessence Cuir d’Ange е новият биографичен парфюм на Hermes

Водещият парфюмерист във Френската висша мода известен със своят минималистичен стил за Hermes е Jean-Claude Ellena. Новият парфюм който ще бъде лансиран през втората част на 2014-та година и неговото име както бе видно от заглавието ще бъде Hermessence Cuir d’Ange. Ароматът му ще е много личен, почти биографичен, вдъхновен от роман на писателя Жан Джионо. Линията с парфюми Hermessence стартира още през 2004-та година, ... Read More »

Представянето на новата ESCADA Joyful

Малко след представянето на ESCADA Joyful в началото на Пролет 2014, ние с удоволствие ще разкрием още малко информация за парфюма, който вече се предлага на пазара. Светлият аромат е въплъщение на щастието в бутилчица. Жената, която избере аромата на ESCADA Joyful трябва да бъде позитивна във всяко едно отношение, спонтанна и със завидно самочувствие. Тя ще се радва на света около ... Read More »

Нов дамски парфюм от Sergio Tacchini – Fantasy Forever

Sergio Tacchini Fantasy Forever е новото плодово-дървено ухание, което Sergio Tacchini лансираха това лято и което е насочено за есента и пролетта. Информацията която предоставиха от Sergio Tacchini за аромата на новият си дамски парфюм е, че той е интригуващ, игрив и много закачлив. Той въплъщава същината на реализирането на романтичните сънища. Композицията му е лека ориенталско-плодово-цветно-дървесна, започваща с искрящите нотки на бергамот, ... Read More »

Guess лансира един нов парфюм който нарече Guess Dare

В края на месец Юли 2014-та година Guess ще пуснат в продажба своят провокиращ чувствата, интригуващ и най-важното абсолютно нов дамски парфюм. Неговите цветно-дървесни-мускусни нотки предлагат един чувствен коктейл, който предизвиква вниманието със своите екзотични сенки по един изискан и модерен начин. Новият аромат от Guess пристига в стъклена бутилка, заела черти вече тествани в дизайна ан други модни аксесоари от колекциите на ... Read More »

Bvlgari Man In Black специално а 130 годишнината на Булгари

Bvlgari Man In Black е най-новият мъжки парфюм, лансиран специално за 130 годишнината на модната къща Bvlgari. Новото ухание на къщата Man In Black е наследник на популярният и набрал доста почитатели парфюм от 201-та Bvlgari Man. Създателите на новият Bvlgari Man In Black обявиха, че неговият аромат ще бъде харизматичен, много прям и вдъхновен от митът за раждането на “Вулкан” – богът на ... Read More »

Estée Lauder Modern Muse Chic новият парфюм на дуализма!

Парфюмерът Хари Фремонт е създателят на новият дамски парфюм от Estée Lauder, който бе наречен Modern Muse Chic. В новата композиция дизайнерът успява да пресъздаде дуализмът, като използва две различни нотки на жасмин, символизиращи женствеността. Първият акорд който най-силно прави впечатление в цялата композиция разбира се е този на жасмин, смесен заедно със свежите нотки на екзотичната мандарина, тубероза, лилия, ... Read More »

Masaki Matsushima представи своят нов парфюм Matsu

Matsu е най-новият дамски парфюм от Парижката модна къща Masaki Matsushima, който ще се появи в близките седмици. Неговата премиера бе обявена рано днес и той ще се присъедини към колекцията след парфюмите  Tokio Days (2013), Acqua Earth Homme  (2013) и разбира се Mat; limited който беше представен по-рано през 2014. Очакваната премиера на новият парфюм, който както споменахме се ... Read More »

Чудесни нови парфюми за лятото на 2014

След топлата вълна от последната седмица си помислих, че вече наистина е време да обърна внимание и да открия няколко ‘Hardcore‘ парфюма, специално за това лято, но ми се искаше да са по-нови и неразпространени. Усилията ми да издиря няколко такива парфюма, ме хвърлиха в абсолютно непознати за мен дълбини на парфюмерийният свят където останах меко казано приятно изненадана, от заглавия ... Read More »