Monthly Archives: август 2014

Yves Saint Laurent Paris Rebel Collector 1983-2014 за дамите

Френският моден гигант Yves Saint Laurent представи своят нов-стар парфюм с който да възобновят линията започнала през 1983-та година с дамският парфюм Paris. Наследникът на завета  за който в края на деня и месец Август 2014-та научих ще се казва Yves Saint Laurent Paris Rebel Collector. Новото ухание се очаква да поеме своят бляскав път към средата на месец Септември 2014-та година, ... Read More »

Guerlain Coque d’Or (2014) нов полъх на класика беше представен днес!

Guerlain е марка която винаги е представяла класни парфюми и съвсем в този дух, бе представен поредният класик в семейството който се казва Guerlain Coque d’Or. През този Септември на 2014-та година новото предложение ще бъде пуснато в магазините на Guerlain, но за жалост само в серия от 29 копия, защо ще научите по-нататък в статията! Coque d’Or е бутиково заглавие което ... Read More »

Лимитираният Cartier La Panthere Extrait вече е факт!

През началото на месец март 2014 Cartier лансира новият парфюм за жените La Panthère. След успешното представяне на аромата от началото на 2014-та година от Cartier решиха да пуснат нова версия, на новият си парфюм с по-концентриран вариант. Краят на месец Август 2014-та година е рождената  дата на Cartier La Panthere Extrait, който освен всичко друго е и в лимитирана серия. Композицията ... Read More »

Ново Elizabeth Arden Red Door 25 Eau de Parfum

Новината за новите парфюми, както винаги пристига първо при нас и тази сутрин искам да ви запозная с най-новият парфюм от Elizabeth Arden, който беше наречен Red Door 25 Eau de Parfum и е част от може би най-котируемата линия на модната къща. Ароматът на Elizabeth Arden Red Door 25 Eau de Parfum е Цветен със свежи кипарисови нотки и той е композиран ... Read More »

Joop! Homme Extreme, екстремният нов Joop! за мъжете

Joop! Homme Extreme е парфюмът за мъжете които не се страхуват да кажат “Всичко е за секс-а всъщност…”, специално за тези мъже Joop! представиха своят нов и съвършен афродизиак. JOOP! Homme Extreme – за истински мъже, САМО! – Изключително провокативен и интензивен през 1989-та, JOOP! лансира своят първи  JOOP! Homme, който бе чувствен и много мъжествен ориенталски парфюм, който стана любим и лесно ... Read More »

Chanel Coco Noir Extrait за дамите 2014

Coco Noir Extrait е последният дамски парфюм на Chanel който притежава обновен и интензивен Цветно-Мускусово-Дървесен аромат. За представянето на Coco Noir Extrait научихме късно следобяд, а самата му премиера все още не е ясна, но е известно че тя ще бъде през първите седмици на Септември 2014. Създатели на Coco Noir Extrait са парфюмерите Кристофър Шелдрейк и Жакес Полже, които създават леко ... Read More »

Michael Kors White за дамите ви приветства!

Michael Kors ще лансира новият си парфюм Michael Kors White към края на лятото на 2014-та година. Новият Michael Kors White за жените ще бъде представен и достъпен но в ограничена серия. Уханието е наследник на парфюма Michael който Michael Kors представиха през 2000-та година. Нотки на Michael Kors White тубероза, бял мускус и фрезия. Michael Kors White ще бъде наличен, както споменахме ... Read More »

Aigner показа най-новият си дамски парфюм Debut By Night

Aigner Debut By Night е последното предложение от Aigner, което бе показано днес и което е вторият парфюм от от линията която започна през миналата 2013-та година с Aigner Debut за жените. Новият наследник на Aigner Debut е вдъхновен от прекрасните вечери, които дамите сияят като звезди на сцената и през които освен сиянието много важен е и ароматът на който ухаят. Ароматът ... Read More »

Dolce&Gabbana The One Collector нови два парфюма за него и нея

Днес стана известно новото дуо, което бе представено от Dolce&Gabbana специална и лимитирана линия на The One от 2006-та година. Новите два парфюма ще носят имената Dolce&Gabbana The One Collector For Him който ще бъде мъжката версия и Dolce&Gabbana The One Collector For Her – версията за жени. Dolce&Gabbana The One Collector за него Той пристига в уникално красив флакон, съшият като на ... Read More »

Halle Berry с новият си парфюм Wild Essence

Хали Бери представи седмият си пореден парфюм подред през лятото на 2014-та година. Името на новият парфюм е Halle Berry Wild Essence, за чието създаване тя обяснява “Същността на всяка една жена се крие в тялото и сърцето и, като тя задължително става по чувствена в природата така, че с новият си парфюм аз искам да проникна още по-дълбоко където основният ... Read More »