Monthly Archives: септември 2014

Тестери и защо понякога са по-добрият вариант?

Мисля, че досега никъде не е представено достатъчно добро определение за парфюмите които наричаме “Тестери“, затова в тази статия ще разнищим точно тази мистерия ако въобще можем да говорим за мистерия чистите спекулации като за мистерия. Какво представляват парфюмите тестери? – Какво да разбираме когато чуем Тестери? Обикновено първото нещо което ни идва на ум е, че тестерите са нещо ... Read More »

Кои парфюми от 2014 ще запомним завинаги?

Лека-полека 2014-та година минава и след няколко месеца ще си отиде, но 2014-та ще запомним с редицата парфюми, които са супер уникални и които също няма да бъдат забравени за дълго време първо заради това, че са изключително уникални и второ заради това, че тези аромати са класически, но по нов начин. С какво бе по-различна 2014 и парфюмите лансирани ... Read More »

Giorgio Armani Si White Eau de Parfum 2014 нов и по-цветен!

Armani Si White е последният дамски парфюм от Giorgio Armani, който ще бъде лансиран преди тази зима! Armani Si White е продължение на Armani Si който беше лансиран през лятото на 2013-та година и е третият парфюм в линията лансиран след Armani Si Intense Eau de Parfum. За разлика от предшественика си Armani Si White има малко по-наситен плодово-кипарисов привкус и малко по-изразена ... Read More »

Thierry Mugler Angel Glamorama новият парфюм!

Angel Glamorama е последният парфюм на Thierry Mugler който ще видим през 2014-та година. Ароматът на Thierry Mugler Angel Glamorama е подходящ за жените и дори младите дами които обичат ориенталският аромат, за тези от тях на които им допада силното ухание на ванилия. Уханието на Thierry Mugler Angel Glamorama е дело на двама от най-известните парфюмери в света Айвс де Чирин ... Read More »

Нова колекция DKNY Be Delicious Sparkling Apple Limited

DKNY Be Delicious Sparkling Apple Limited е най-новата серия, вариация на изключително успешната линия DKNY Be Delicious от 2004-та година. Новата колекция ще бъде лансирана специално за есента, но всеки един от ароматите ще бъде чудесен ежедневен парфюм за дамите обичащи различните интерпретациите на Американската модна къща в областта на ябълките. Точно за навършването на 10-тата годишнина през 2014-та година 3 ... Read More »

Guerlain La Petite Robe Noir Macon&Lesquoy Edition е с различна визия

Новият парфюм на Guerlain от колекцията La Petite Robe пристига в нова бутилка! La Petite Robe Noir Macon&Lesquoy Edition е последното ухание на модната къща, което ще видим през 2014-та година и което ще бъде в малко по-различна опаковка от другите парфюми в линията. Парфюмът пристига в силно лимитирана серия, само от 40 броя като цената на всеки ще е около 1200 ... Read More »

Burberry My Burberry ще се появи през Септември 2014

Burberry My Burberry е новият парфюм, който очакваме да се появи през Септември 2014-та година и който е вдъхновен от култовото палто на марката Бърбъри и една конкретна Лондонска градина след като е валял дъжд. Ароматът му бе представен като много цветен, имащ задачата да попадне в топ 10 на луксозната арена на красотата! Високата цел на марката в представянето на ... Read More »

Valentino Valentina Rosa Assoluto нов аромат от Италия

Valentina Rosa Assoluto е поредният парфюм от Valentino, който е продължение на известният парфюм Valentina Assoluto който бе показан преди 2 години през средата на 2012-та година. Новият Valentino Valentina Rosa Assoluto е един осъвременен поглед към розовият аромат, който е така обичан, но вече леко пренебрегван в модерната парфюмерия. Valentina Rosa Assoluto е продължение на разказът за пътуванията на Валентина в ... Read More »

Armani Code Ultimate Femme нещо ново от Джорджио Армани

Armani Code Ultimate Femme е най-новият парфюм за дамите от къщата на Джорджио Армани, който ще изпълни идващата зима със страст и ще повдигне духа на всяко живо същество в обсега на аромата му. Code Ultimate Femme притежава нов Ориенталско-Цветен дъх, който е подкрепен със свежи нотки правещи композицията му много жива. Новият парфюм ще бъде наличен по веригите през началото ... Read More »

Calvin Klein Reveal for Men един съвсем нов парфюм за 2014

Calvin Klein Reveal е новата линия която бе започната от известната Американска модна къща с лансирането на Calvin Klein Reveal за жените. Дамският Calvin Klein Reveal бе представен още през началото на месец Юни 2014-та година, но по неизвестни причини самото му пускане по веригите бе забавено с няколко месеца. Calvin Klein Reveal MEN който е партньорът на Calvin Klein Reveal Women ще ... Read More »