Monthly Archives: ноември 2014

Парфюм на деня – Fan di Fendi Extreme

Новият парфюм на деня е Fan di Fendi Extreme ароматът за жени който бе представен преди две години през есента на 2012-та. Ако се питате защо точно той и защо точно днес, продължете да четете нататък! Защо Fan di Fendi Extreme е парфюм на 30-ти Ноември 2014? Защото точно на този ден преди 2 години се срещнах с аромата му за първи път ... Read More »

Нова колекция от Hermès – Le Parfum de la Maison

Тази година Hermès представя своя нова колекция с аромати за дома наречена La Parfum de la Maison, която ще бъде пусната в продажба през Декември 2014-та във всички официални магазини на Hermès по света. Първата стъпка към сътворението на тези аромати бе успешната линия продукти за банята които бяха лансирани през ранният Юни на 2014-та. Интересен факт е, че създателка на новите стайни ... Read More »

Парфюм на деня – Touch for Men на Burberry

Здравейте на всички днес сме 29 Ноември 2014-та година и парфюмът върху който ще падне акцента днес е собственост на Burberry и се казва Touch for Men. Днес отново е студен и облачен на много места ден, поне прогнозите за времето така сочат, защото докато пиша тези редове навън е още пълен мрак! Ароматът му представлява една смесица от свежи, пикантни ... Read More »

Парфюм на деня – The One Lace Edition от Dolce&Gabbana

От днес 28 Ноември 2014-та година започвам нова ежедневна страница “Парфюм на деня”, в която ще напомням за парфюми лансирани в близкото и далечното минало, които са най-подходящи за припомняне през конкретният ден. Днес например ще говоря за един дамски парфюм дело на Dolce&Gabbana, който е част от най-продаваната им линия The One и който бе лансиран през 2011-та година в ограничена серия. ... Read More »

Jennifer Lopez с нов парфюм J Lo Wild Glow

През края на 2014-та Jennifer Lopez лансира своят нов пореден парфюм който се казва J Lo Wild Glow. Той е пристига в лимитирана серия и е част от линията Glow с която както знаете бе добавено и името на популярната изпълнителка сред известните марки произвеждащи парфюми. Jennifer Lopez J Lo Wild Glow е вдъхновен от ритъма на музиката който се разнася ... Read More »

Rihanna Rogue Love нов парфюм!

Един нов наследник на Rihanna Rogue беше представен днес, това е дамският парфюм Rihanna Rogue Love. Последното ухание от Rihanna за 2014-та година ще попадне в класа на плодово-цветната вълна която ще владее зимата тази година. Новият парфюм който е дело на известната ПОП-изпълнителка Риана е част от линията Rogue която бе представена в края на изминалата 2013-та година и е вторият и член. Флаконът ... Read More »

Versace Eros Pour Femme нов дамски парфюм!

Versace представи нов дамски парфюм, който ще бъде допълнение към популярният мъжки парфюм от 2012-та година Versace Eros за мъже. Новият Versace Eros Pour Femme е дългоочакваното и прогнозирано от много дами ухание, което рано или късно щеше да се появи, но сега определено е неговото време! Ароматът на Eros Pour Femme е създаден от Италиански дизайнери и ще бъде пуснат официално по ... Read More »

Земетресение тази вечер в София, Варна, Русе, Добрич 21:17 22.11.2014

Току що се усети земетресение все още с неизвестен магнитут. Първоначално се усетиха няколко по силни пулсации, след което намаляха, в интерес на истината го почувствах доста интересно защото бях  и все още съм на леглото и имах чувството, че стоя на масажен стол. Възможно ли е земетресението в Япония, Китай и Авганистан за което бе съобщено около половин час ... Read More »

YSL Paris L’Edition Venini нов парфюм

“От Париж до Венеция” – така започва клипът на новият парфюм от може би една от най-популярните модни къщи в Света. Точно преди почивните дни от Френската модна къща YVES SAINT LAURENT представиха своят нов интернационален парфюм създаден специално за дамите над 30 годишна възраст който носи името L’Edition Venini. Той е вторият парфюм за дамите за тази година след Black Opium, ... Read More »