Monthly Archives: декември 2014

Lanvin Marry Me Confettis нов парфюм.

Днес рано бе представен новият парфюм на Lanvin от линията Marry Me, който е посветен на празниците. Неговото име е просто Confettis или Lanvin Marry Me Confettis. Въпреки ранното представяне на аромата, той ще бъде официално пуснат за продажба през ранният Януари на 2015-та година! Парфюмерите които са натоварени с композицията му са Антоин Майсъндю и Шимала Майсъндю. Парфюмът е облечен в класическият ... Read More »

Terre d’Hermes Metal Flacon нов парфюм

За всички почитатели на Terre d’Hermes, оригиналният парфюм за мъжете от 2006-та година сега, любимата марка напомня за един от най-добрите си парфюми с лансирането на нов лимитиран парфюм Terre d’Hermes Metal Flacon. Името сигурно вече ви е подсказало, че парфюмът пристига в специален метален флакон, който може да се презарежда след като свърши! Дизайнерът на новият аромат е парфюмерът, който създава ... Read More »

Парфюм на деня – Les Lions d’Arthes от Jeanne Arthes

Днес ще говорим за един парфюм който срещнах за пръв път през миналата година. Това е Les Lions d’Arthes който е създаден от Jeanne Arthes, малко популярна модна къща у нас, но една от водещите в Япония. Популярността на марката идва от това, че създава освен редовните си линии и аромати които имитират уханията на световно-известни парфюми! Жан Артес е известна и ... Read More »

Парфюм на деня – Roberto Cavalli Eau de Parfum

Здравейте, надявам се всички се чувстват добре след Никулден който беше вчера! Днес е Неделя 7 Декември, ден преди празникът на всички студенти. Мислех си кой парфюм да избера за днес и се сетих за Roberto Cavalli Eau de Parfum, парфюмът който беше представен през 2012-та година за дамите които искат нещо по-диво за зимата! Защо Roberto Cavalli Eau de Parfum е ... Read More »

Парфюм на Никулден – Crave на Calvin Klein

Първо искам да пожелая на всички именници да са им Честити имената, да са здрави, да постигнат целите си и да изживеят мечтите си! За парфюм на Никулден избрах парфюмът на Calvin Klein Crave. Ароматът му е тематичен с нотки на риба-звезда и затова реших той да е парфюмът на деня, ухае превъзходно и е любим аромат на мнозина, въпреки, че ... Read More »

Утре е Никулден, нали не сте забравили?

Само исках да припомня, защото аз лично бях забравила! Тъкмо се чудих какъв да бъде парфюмът на деня утре и изведнъж ми изникна споменът, че на 6-ти Декември е именно Никулден. Знаете ли сега какъв аромат съм ви подготвила за утре? С аромат на риба! Да съвсем сериозно! Има такъв парфюм и дори ще кажа от коя марка е да ... Read More »

Nina Ricci Les Delices de Nina нов парфюм!

Традиционно в края на годината бе лансиран новият парфюм на Nina Ricci за зимата на 2014/2015 от линията Nina, която бе започната от едноименният парфюм през 2006-та година. Новият парфюм ще се казва Les Delices de Nina и е вдъхновен от бонбоните с вкус на ягоди. Парфюмерите Оливър Кресп и Мари Саламагне са преките виновници за новият плодов, свеж и пристрастяващ ... Read More »

Paco Rabanne Black XS Be a Legend Iggy Pop – нов парфюм!

Късно снощи бе представен и мъжкият парфюм на Paco Rabanne, за който беше загатнато малко по-рано в тази статия и неговото име е Black XS Be a Legend Iggy Pop, който ще бъде лансиран заедно с версията за жени която е посветена на певицата Debbie Harry. И двата парфюма се очаква да ударят пазарите през средата на Декември 2014-та точно преди Коледните и ... Read More »

Парфюм на деня – Dior Addict от Christian Dior

Днес е 3 Декември и е време да споменем един от класиците подходящ за този ден, Dior Addict – уханието което бе представено пред света през края на 2002-ра година, чийто създател е Тиери Васер. Парфюмът постави началото на една много интересна вълна от аромати на Dior, които винаги предизвикват силен интерес сред дамите и това съвсем не е учудващо! Dior ... Read More »

Paco Rabanne Black XS Be a Legend Debbie Harry нов парфюм!

Black XS Be a Legend Debbie Harry е най-новият дамски парфюм на Paco Rabanne който ще бъде представен следващата седмица. Той е продължение на дамският Black XS от 2007-ма за който можете да прочетете на тази страница. Линията се хареса много на младите дами и от 2007-ма до сега бяха лансирани много версии на оригиналният аромат, като се започне с Black XS ... Read More »