Monthly Archives: февруари 2015

Yves Saint Laurent Manifesto Le Parfum 2015 нов парфюм!

През началото на 2015-та година Yves Saint Laurent представи своят нов дамски парфюм Manifesto Le Parfum, който наследи завета поставен от предшествениците си Manifesto (2012), който е типично цветно-ориенталски аромат последван от Manifesto L’Elixir през (2013) и Manifesto L’Eclat след това през (2014). За едно нещо сме съгласни с модните дизайнери и това е, че имаше нужда от по-силна композиция с по-дълбоки сенки и ... Read More »

Boss Bottled Intense 2015 нов парфюм!

Boss Bottled Intense е едно от скоро-очакваните заглавия и парфюм за мъжете който ще се появи в ранната 2015-та година. Парфюмът е създаден за модерният мъж и е подобрена интерпретация на оригиналният Boss Bottled за мъже от 1998-ма. Новият аромат ще приветства своите нови собственици с подобрен дървесен аромат който е подправен с интересни и пикантни акорди. Цялата композиция идва и ... Read More »

Valentino Valentina Pink нов парфюм

За ранната пролет на 2015-та Valentino представи своят нов дамски аромат от колекцията Valentina, който се очаква да бъде лансиран през началото на Април месец тази година. За уханието на новият Valentino Valentina Pink вече се знае че ще спада към цветно-плодовите аромати в комбинация с някои доста апетитни съставки. Valentina Pink има изключително чаровен и ободряващ аромат от който първо се ... Read More »

Кои 4 дамски парфюма са най-добри за Свети Валентин?

Преди няколко дни се сетих, че съвсем скоро ще настъпи за пръв и последен път през 2015-та година празникът на влюбените и ми се искаше да допринеса малко със собствено проучване за това кои парфюми са най-хубави/интересни/атрактивни за Свети Валентин! След дълго мислене колко точно да са парфюмите в списъка стигнах до нестандартното число за класация “4 – четири”, просто ... Read More »

Christian Dior Miss Dior Parfum pour Cheveux нов парфюм!

Днес с голяма радост бе съобщена премиерата на новият пролетен парфюм от Christian Dior който ще се присъедини към ароматите носещи представката в името си Miss Dior и цялото име на парфюма, което въобще не е кратко е Christian Dior Miss Dior Parfum pour Cheveux. Новото предложение ще се предлага само във флакони от 30ml, сигурно ви се струва странно, но истината е, ... Read More »