Monthly Archives: януари 2016

Giorgio Armani представи новият Si Rose Signature 2016

Преди броени дни бе обявен и най-новият дамски парфюм от Armani и популярната през последните няколко години линия Si. Последният наследник носи името Si Rose Signature и неговата официална дата на лансиране беше 20 Януари 2016-та година. Сигурно вече се питате с какво е по-различен новият аромат? Ако вземем предвид новото име, най-малко розите ще са в основата на нотките ... Read More »

Най-новият Bvlgari Omnia Paraiba 2015

Bvlgari лансира своят нов аромат Omnia Paraiba, който е част от колекцията Omnia на известната италианска модна компания. Парфюмът се стана част от семейството с парфюми на Bvlgari през краят на Октомври месец 2015-та година. Името на парфюма идва от известният полускъпоценен камък Parabia Turmalin, който се среща относително често в Бразилия. Парфюмът притежава екзотичен цветно-плодов вкус с подчертан дървесен ... Read More »

Нов парфюм Boss Ma Vie Pour Femme Intense 2016

Hugo Boss лансира своето ново попълнение в колекцията Ma Vie за 14 февруари 2016-та година. Името на новият аромат е Boss Ma Vie Pour Femme Intense и както се очакваше той се появи в края на месец Януари 2016-та година. Той е продължение на аромата от 2014-та година Boss Ma Vie и е част от още по-голямата колекция Boss Jour. ... Read More »

Нов и очарователен Dior Poison Girl 2016

Може и да сте чули… Нее, няма откъде! Но така или иначе сега ще ви запозная с най-новият парфюм от колекцията на Dior – Poison (отрова), който беше представен днес и който беше наречен просто Dior Poison Girl. Наследник на толкова добре възприемащият се оригинален аромат, който видяхме за пръв път през 1985-та година и неговите последващи наследници! Оригиналната композиция ... Read More »

Нов парфюм La Vie Est Belle L’Eau de Toilette Florale от Lancome

Един от най-популярните парфюми в света се сдоби с поредният си наследник и това е парфюмът на Lancome La Vie Est Belle L’Eau de Toilette Florale , който е достойният заместник на La Vie Est Belle който беше лансиран през 2012-та година, последван от La Vie Est Belle L’Eau de Perfume Legere от 2013-та година. През 2014-та година линията беше ... Read More »

Нов парфюм Givenchy Ange Ou Demon Le Secret 10 Years

Днес стана ясно, че ще бъде лансиран юбилеен парфюм за 10 годишнината на линията Ange Ou Demon на Givenchy. Новото ухание носи недвузначното име Givenchy Ange Ou Demon Le Secret 10 Years и с него ще бъде отпразнуван този юбилей. Очаква се парфюмът да се появи до края на Януари 2016-та година, също като своят предшественик, който обаче беше лансиран ... Read More »

Нов парфюм Givenchy Eaudemoiselle Rose a la Folie за 2016-та

Givenchy лансира един абсолютно нов аромат който се казва Eaudemoiselle Rose a la Folie през средата на месец Януари 2016-та година. Новият парфюм е създаден специално за идващият празник на влюбените 14 Февруари за младите и желани дами. Новото заглавие на щанда на Givenchy е искрящо, женствено и пленяващо! В неговите нотки е вплетена романтика и много рози, които са ... Read More »