Monthly Archives: февруари 2016

Нов парфюм Dior J’adore Lumière 2016

През тази пролет можем да очакваме едно ново Златно попълнение сред любимите ни парфюми, които сме отделили за моментите в които искаме да галим сетивата си! Сега ще говорим именно за Dior J’adore Lumière, най-новият парфюм на Диор за 2016-та и едно ново начало за колекцията J’adore! J’adore Lumière ще пристигне в началото на 2016-та година, възможно е дори да ... Read More »

Нови 2 парфюма от Carolina Herrera CH Central Park за 2016

Carolina Herrera представи своето ново дуо преди броени дни, които ще се наричат CH Central Park и са част от колекцията CH. Новите аромати са вдъхновени от известният в цял свят парк на New York който се нарича Централ Парк. Новите пролетни емоции които двата аромата предизвикват в хората които ги пробват разкриват обаянието на цветята, плодовете и дърветата които ... Read More »

3 парфюма които не искате да подминете преди 14 Февруари 2016-та

Идва празникът на влюбените 14 Февруари и през тази година, но това не е нищо ново, всички го знаем и навсякъде се говори за това! Понеже това въобще не е темата на днешният разговор директно преминавам към парфюмите които ние дамите със сигурност бихме искали най-малкото да пробваме преди 14-ти! Каква е причината? Ами празник е случват се чудеса и ... Read More »

Нов патфюм Nina Ricci L’Extase Caresse de Roses 2016

Един нов аромат беше представен днес от Nina Ricci и се казва Nina Ricci L’Extase Caresse de Roses. Този абсолютно нов аромат е наследник на  L’Air du Temps, но в абсолютно нов флакон който по никакъв начин не се съобразява с формите на своите предшественици, може би заради това, че модата се е променила много или за да бъде вкаран ... Read More »

Нов парфюм Carolina Herrera 212 VIP Wild Party 2016

През началото на 2016-та беше лансиран нов дамски парфюм Carolina Herrera 212 VIP Wild Party, който бе представен точно преди празникът на влюбените, заедно с версията за мъже която носи същото име. Новият аромат е последовател на оригиналният първи 212 VIP от 2010-та година, 212 VIP Rose от 2014-та година и последната лимитирана весия която видяхме през изминалата 2015-та година ... Read More »

Davidoff Horizon новият мъжки парфюм за 2016

През 2016 и по точно през началото на месец Февруари беше лансиран новият аромат на Davidoff за мъже, който се казва Horizon. Новият парфюм символизира връзката между земята и въздуха и поднася вдъхновението което е нужно на всеки мъж директно от дълбините на земните сили. Елементът на водата който е типичен за Cool Water сега е заместен от въздушният елемент. ... Read More »

Нов Gucci Intense Oud за мъже и жени 2016

Предната седмица бе представн най-новият парфюм и първият за годината на Gucci който се казва  Intense Oud. Уханието е предназначено както за мъжете, така и за дамите и ще се предлага съвсем скоро и на нашият пазар. Ароматът му бе обявен за композиция между балсамова структура, опушени и дървесни нотки. Композицията на Gucci Intense Oud е много гъвкава и подходяща ... Read More »