Monthly Archives: юли 2016

Нов парфюм Versace Pour Homme Dylan Blue 2016

Здравейте, искам бързо да ви разкажа преди някой да ме е изпреварил за новият парфюм който днес стана ясно, че ще дебютира през следващата седмица. Това е най-новото попълнение в редиците на Versace от серията Pour Homme и ще се казва Versace Pour Homme Dylan Blue. Новият Pour Homme Dylan Blue, ще бъде официално пуснат към края на месец Юли 2016-та година и ... Read More »

Нов парфюм за мъже Armani Code Sport Edition 2016

Armani е страхотна марка… Това го знаем всички? А знаете ли, че днес бе представен новият Armani Code Sport Edition 2016? Естествено, че няма от къде понеже чак сега пускам тази статия и новината е от преди броени минути. Ако вие някога преди сте попадали на миризмата на Armani Code Sport съм убедена, че сигурно все още се сещате добре за този ... Read More »

Shiseido Group придоби правата върху Dolce & Gabbana Beauty

Dolce & Gabbana и Shiseido Group обявиха подписването на договора за придобиване на правата в световен мащаб върху марката. Споразумението включва разработка, производство и дистрибуция на парфюмите на Dolce & Gabbana, гримовете и продуктите за грижа за кожата. Двете марки ще започнат официално да си сътрудничат в началото на Октомври 2016-та година. Ето какво каза Мисахико Уотани от Шисейдо Груп за събитието: ... Read More »

Нов парфюм Chloé Fleur de Parfum за 2016

Харесвате ли Chloé? Ако отговорът е ДА с удоволствие искам да ви съобщя, че днес беше обявено новото заглавие от престижната Френска марка. Името на този нов парфюм е Chloé Fleur de Parfum, който е наследник на Chloé Eau de Parfum. Новият парфюм, според мен ще се превърне в хит, откъде си вадя изводите ли? Ами вижте клипа на парфюма, освен това ... Read More »

Нов парфюм Paco Rabanne Black XS Los Angeles за 2016

Ммм… отдавна не сте пробвали нещо ново? А искате ли нещо което да бъде наистина ново, например абсолютно нов и различен парфюм? Например един уникален дамски аромат от Paco Rabanne? Изключително ми е приятно да представя новият Paco Rabanne Black XS Los Angeles за жени, който може да се причисли към ранните аромати на 2016-та година, които бяха лансирани за края ... Read More »