3 парфюма които не искате да подминете преди 14 Февруари 2016-та

Идва празникът на влюбените 14 Февруари и през тази година, но това не е нищо ново, всички го знаем и навсякъде се говори за това! Понеже това въобще не е темата на днешният разговор директно преминавам към парфюмите които ние дамите със сигурност бихме искали най-малкото да пробваме преди 14-ти!

Каква е причината?

valentinАми празник е случват се чудеса и ако успеем да си харесаме ново ухание има много голяма възможност да убедим някой да ни го подари, ей така просто защото е празник. Всъщност това е само една при това малка част от причините които можем да изброим, по-важната част е това, че тази година има няколко наистина привлекателни заглавия които не бива да прескачаме с лекота, защото има голяма вероятност да подминем, късмета си, шанса на живота си НЕ, ще подминем просто един или няколко уникални аромата, за което по-късно може и да съжаляваме!

С кой ще започнем?

Разбира се с най-примамливият дамски аромат за годината, поне до този момент. Това е Carolina Herrera 212 VIP Wild Party, който беше представен преди няколко дни. Подробната информация за парфюма можете да намерите на тази страница, а сега само ще кажем защо той се нареди на първо място.

212-VIP-Wild-Party

Carolina Herrera винаги са представяли прекрасни парфюми и 212 VIP Wild Party не прави изключение! Ароматът му е това което наричаме “Просто чудесно…” той предлага не особено богата гама от аромати в композицията си, но за сметка на това много дълбок и уникален аромат на цветя, цитруси и дървесни нотки. Уханието е създадено специално за Свети Валентин 2016-та, но не само това го прави един от най-добрите за сезона, а нотките които перфектно се вписват в сезона, температурите и тенденциите.

Следващият парфюм е…

Armani Si Rose Signature, който видяхме в късният Януари за първи път, когато бе представен на широката публика. Ако вие харесвате аромата на Armani Si, тогава прекрасната и стилна композиция на Si Rose Signature направо ще ви завърти главата! Не ми вярвате?

Si Rose Signature

Si Rose Signature, не само изглежда уникално (много по-добре от всички предходни версии според мен), но и сега е в далеч по-стилен и завършен вид, говоря за композицията му! Тя е уникална, много се радвам, че имах възможността да опитам аромата почти веднага след като беше представен, наситеният аромат на рози, леките и нежни тонове които те съчетаваха с останалите нотки ме накараха да спра да мисля за момент и да помечтая… Малко парфюми са ме карали да се чувствам така и този е един от тях. Ако имате възможност опитайте го, вземете си един малък флакон за заместител на редовното ви ухание!

Можем ли вече да посрещнем Свети Валентин спокойни?

Да, но ще имаме един такъв особен вкус в устата, на неудовлетвореност и незавършеност, все едно нещо ни липсва в живота! И НЕ, защото празника няма да е това което би могъл да бъде ако не бяхме усетили независимият и страстен аромат на Dior Poison Girl, най-новият дамски парфюм от Диор за 2016-та година, който също е лансиран само и единствено заради 14 Февруари!

Dior Poison Girl-2

Аромата на Dior Poison Girl е достоен съперник на останалите 2 парфюма, отново предлага класически, стилен и съблазняващ аромат. Плътният и дълбок аромат на цветя идва от нотките на Майска и Дамаска роза, тези 2 тона съчетани в общо ухание винаги са били моя слабост, леко плодово-киселият цветен аромат на Майска роза съвсем нежно прелива в по отчетливият тон на Дамаската роза.

Идва ли Свети Валенитн?

Ако сте минали през близката парфюмерия заедно с вашият оръженосец, който ви носи торбите с покупките предполагам вече сте готови да посрещнете един от най-страстните празници за годината.

 

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!