3 ухания които ще присъстват в парфюмите през 2015-та година

2015-parfumi-trends

Все още е твърде рано за да се дават окончателни данни за ароматите които ще бъдат модерни през 2015-та година, но нищо не пречи да прогнозираме какво ще бъде модерно!

За това какви парфюми ще са модерни през следващата година обикновено съдим по тенденциите към края на текущата година и по слуховете които се носят из интернет пространството, а тази година те казват, че следващата година ще бъде доста различна, доста чувствена и интересна!

Какви ухания ще присъстват в новите парфюми на 2015-та ?

Oud

Оуд – това е ароматът извличан от тропическото Агарово дърво. Уханието от агарово дърво е високо ценено в парфюмерията заради своят сладък и сложен дървесен аромат който придава тъмен отенък на композицията на един парфюм. Ароматът се връща след кратката пауза в която малко парфюмери го използваха през последните години.

Rose

Роза – за пореден 4-ти сезон розата е една от най-използваните нотки в парфюмерията и по всичко личи, че тя ще бъде обект на внимание и през следващата година. Много дамски парфюми използват нейният аромат заради женствеността която тя придава и заради това, че си пасва добре с дървесни нотки.

leather

Кожа – използва се както в дамски така и в мъжките парфюми за да предаде по-голяма чувственост и дори животински аромат. В началото на 2015-та година със сигурност ще видим доста парфюми съдържащи тази нотка.

Първите месеци на 2015-та година почти задължително ще бъдат украсени от тези нотки, като с наближаването на пролетта очакваме дори още по-интересни промени от страна на парфюмерите, но за това ще говорим в друга статия специално посветена на това.

 

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!