5 парфюма за мъжете между 25 и 35 години за Цветница

parfumi-for-cvetnica

В интерес на истината последните дни обърнахме доста внимание на парфюмите за дамите които се очаква да бъдат актуални през тази пролет и специално за Цветница 2014!

В това разбира се няма нищо лошо защото Цветница е предимно дамски празник, но забравихме да споменем и няколко интересни парфюма за господата, за които ще е жалко да не знаете тъй, като те си заслужават най-малкото защото биха свършили идеална работа за подарък за някой господин имащ имен ден на Цветница, а господата имащи празник тогава повярвайте хич не са малко!

А ако дори не знаете кой има имен ден на празника можете да направите справка за това като прегледате статията Кой има имен ден на Цветница/Връбница? Можете и да пропуснете тази стъпка ако знаете кой има празник или тези за които знаете ви стигат като ангажимент, но независимо от това понеже темата на днешната статия е друга направо прескачаме към важната част, а именно…

5-те най-интересни парфюма за Цветница подходящи за мъжете между 25 и 35 години?

Bvlgari-Aqva-Amara

 

1. Естествено тази класация няма как да започне без Bvlgari Aqva Amara, който беше представен предният месец, заедно с новият дамски парфюм от колекцията на Omnia наречен Indian Garnet. Bvlgari Aqua Amara е изключителен парфюм, който внесе разнообразие сред стандартните и леко приличащи си по мое мнение парфюми от линията Aqva за мъжете.

 

Armani-Code-Ice

 

2. Другият нов мъжки парфюм на който мисля да обърнем внимание е Armani Code Ice, който също бе представен през изминалият месец Март, който е и първият нов парфюм от линията Code на Armani за 2014-та година. Уханието му предлага превърналите се в стандарт тази година пикнатно-цитрусови нотки, които виждаме в много от парфюмите, но това не означава нищо особено когато говорим за Армани и парфюмите които те правят!

 

 

mont blanc emblem

3. Mont Blanc Emblem е N3 в тази класация с мъжки парфюми за Цветница, който според мен би могъл изключително елегантно да задоволи почти всеки капризен мъж със своят богат и интензивен аромат! Уханието на Mont Blanc Emblem предлага уникалната композиция от кардамон, лавандула и грейпфрут във връхните нотки които ще ви обгърнат на секундата!

Последващите нотки от канела и виолетови листа ще улеснят преобразуването на композицията от пикантна в дървесна заради нотките на бобова тонка и светли дървесни акорди в базата.

Light Blue Discover Vulcano Pour Homme

4. Следващият парфюм за мъжете който е точният избор като подарък за Цветница е Light Blue Discover Vulcano Pour Homme на Dolce&Gabbana. Ароматът му е вдъхновен от островите Панарея и вулканите там. Пикантен и свеж, ароматът на този парфюм може да принуди всеки мъж да изригне от желанието да го притежава. Много добър избор за основен пролетен парфюм!

Аромата на Light Blue Discover Vulcano Pour Homme предлага ароматът по последна мода спадащ в класа на дървесните парфюми със свежо-пикантна композиция , за която толкова често говорим през тази пролет.

Hugo Boss Unlimited

 

5. Hugo Boss Unlimited е абсолютно различен от всичко което сте пробвали и виждали досега от Hugo Boss досега. Дизайнът на флакона му следва стандартната визия от добре познатите колекции на дизайнера, но оцветена само в 3 цвята, символизиращ нотките на парфюма, които също са три мента, лабданум и светли дървесни нотки.

Уханието на Hugo Boss Unlimited е освежаващо и изчистено и би се харесало на мъжете които обичат простите, но стилни неща и парфюми !

 

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!