6 парфюма идеални за Януари

Здравейте,
този Януари е с изключително благосклонно време, през който станахме свидетели на температури над 20 градуса, без валежи и типичните за месеца минусови температури. За сметка на мекото време у нас западните държави пък бяха ударени от нетипичен студ. Въпреки всичко обаче времето си е хладно и относно парфюмите изисква по-тежки аромати!

И в тази насока днес мисля да се запознаем с новите парфюми които бяха специално лансирани през Януари месец. Разнообразието е отново на ниво.

6-те нови Януарски парфюми

1. Fan di Fendi Pour Homme Assoluto  за мъже

Fan di Fendi Pour Homme

Fan di Fendi Pour Homme Assoluto е името на последният мъжки парфюм който бе представен преди няколко дни от известната Италианска модна къща. Парфюмът, според създателите си притежава аромат който има силата да премахне всички ограничения пред вас, създаден за стабилните мъже които обичат топлите и ароматни композиции!

2. Lanvin Jeanne Couture Birdie за жени

Lanvin Jeanne Couture Birdie

Jeanne Couture Birdie е новият дамски парфюм на Lanvin, който се цели в дамите обожаващи аромата на божур и магнолия. Независимо какви парфюми сте пробвали преди този нов дамски аромат ще ви хвърли в един приказен свят изпълнен с приятни ухания. Парфюма се очаква да попадне зад витрините през ранният Февруари, точно преди Свети Валентин. Създател на аромата му е Домитил Бертиер.

3. Dior Fahrenheit Le Parfum за мъже

Fahrenheit Le Parfum

Dior лансира новият си парфюм за мъже Fahrenheit Le Parfum с който компанията има за цел да обнови колекцията си леко позабравеният Fahrenheit. Новият аромат с доста променена композиция с ароматните нотки на ром в сърцето. Композицията му е по лека, леко сладка и с аромат на ванилия. Много добър избор за студеното време. СЪздателят му е Франкос Деманши.

4. Dior Hypnotic Poison Eau de Parfum за дами

Hypnotic Poison Eau de Parfum

Изключително ми е приятно да ВИ представя новият парфюм от Dior Hypnotic Poison Eau de Parfum. Новият парфюм е поредната отровна есенция която бе представена в началото на Януари месец 2014-та година и е най-новият аромат от серията. Аромат който предлага изключителна дълбочина на своето ухание или поне така твърди Франкос Деманши, който е главният парфюмер стоящ зад аромата на Hypnotic Poison Eau de Parfum.

5. Davidoff Cool Water Night Dive за мъжете

Davidoff Cool Water Night Dive

В самото начало на 2014-та година Davidoff ни представиха новият си мъжки парфюм наречен Cool Water Night Dive. Той е новото попълнение в редиците на марката подходящо за по прохладното и дори студено време каквото е сега времето отвън!

6. Vera Wang Be Jeweled Rouge за дамите

Be Jeweled Rouge

Vera Wang представи новият си парфюм за дамите Be Jeweled Rouge в началото на 2014-та година. Ароматът му е сладък с мускусов привкус и изключително приятният цветен аромат на гардения. Уханието му е подходящо за младите и улегналите дами, като има афинитет да ги прави дори още по привлекателни.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!

Leave a Reply