Anna Sui – Sui Dreams in Pink новият дамски парфюм

Anna Sui - Sui Dreams

Anna Sui представи своят нов дамски аромат наречен Sui Dreams in Pink, наследник на парфюма Sui Dreams от 2000-та година. Обновената версия е много по примамлива и апетитна от предшественика си! Новото ухание е създадено за дамите които обичат романтиката, които са малко отнесени и обичат да се забавляват. Нежният розов цвят на течността символизира точно този аспект от ежедневието ни.

note-sui-dreams

Аромата на Anna Sui Sui Dreams in Pink е създаден от парфюмера Клаудет Белнавис, а композицията му е типично плодово-цветна, като началните тонове са от нар, магнолия и божур. Сърдечните нотки излъчват светли чувства с ароматите на малина, череша, розова фрезия и водна лилия. А базата на парфюма предава натуралният аромат на хибискус, кипарис, мускус и мангово дърво.

Anna Sui Sui Dreams in Pink

 

Флаконът е истински хит, с уникален и стилен дизайн, новият парфюм запазва оригиналната линия на парфюма от 2000-та, но с тази разлика че новото ухание е с розова течност, докато предходното бе със синя. Точното време за ползване на композицията на Anna Sui Sui Dreams in Pink е през пролетта, като всекидневен аромат.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!

Leave a Reply