Boss Bottled Intense 2015 нов парфюм!

Boss-Bottled-Intense

Boss Bottled Intense е едно от скоро-очакваните заглавия и парфюм за мъжете който ще се появи в ранната 2015-та година. Парфюмът е създаден за модерният мъж и е подобрена интерпретация на оригиналният Boss Bottled за мъже от 1998-ма. Новият аромат ще приветства своите нови собственици с подобрен дървесен аромат който е подправен с интересни и пикантни акорди. Цялата композиция идва и с по-висока концентрация на скъпоценни етерични масла.

Ароматът, който е все пак луксозен и мъжествен е осезаемо по-малко сладък от оригинала. Boss Bottled Intense е аромат който няма принадлежност, той се вписва достатъчно добре във всички сезони и моменти. Когато се напръскате с него първоначално ще усетите свежите нотки на цветове от бергамот, ябълка и цветовете на мандаринов портокал, които придават зеленина на уханието. Сърцето предлага пикантната бленда от канела, здравец и карамфил, докато базата съдържа дървесната страна на Bottled Intense.

Новият мъжки аромат ще бъде поместен във същият флакон, като своят предшественик и ще бъде наличен във вариант от 50ml и 100ml с концентрация Eau de Toilette.

Рекламната кампания на Boss Bottled Intense

Парфюмът е представян от лицето на известният английски актьор Райън Рейнолдс, като в следващите седмици ще очакваме и рекламният клип.

Boss Bottled Intense2

Нотки на Boss Bottled Intense

Връхни: бергамот, ябълка и цветове от мандаринов портокал;
Сърдечни: карамфил, канела и здравец;
Базови: ванилия, ветивер, кедър и ванилия.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!