Boss Jour Pour Femme Lumineuse нов парфюм!

Boss Jour Pour Femme Lumineuse

Нова версия на Boss Jour Pour Femme (2013) беше лансирана специално за началото на 2015-та година. Новият дамски парфюм ще се казва Boss Jour Pour Femme Lumineuse и ще се предлага във прозрачен флакон наподобяващ оригиналният, но с доста по концентрирана формула от Eau de Parfum.

Отново за рекламно лице на Boss Jour Pour Femme Lumineuse е призована актрисата Гуинет Поутроу, която както по-запознатите знаят бе рекламно лице на предходните версии: Boss Nuit Pour Femme (2012) ; Boss Jour Pour Femme (2013) и разбира се лансираният преди няколко месеца Boss Ma Vie Pour Femme (2014).

Очакваната премиера на Boss Jour Pour Femme Lumineuse Eau de Parfum ще бъде през началото на месец Февруари специално за празника на влюбените. За аромата му бе казано, че той притежава елегантно цветно ухание, което стартира със свежата комбинация на нотки от лимон и цветове от грейпфрут.

За тези които искат да се сдобият с новият Jour Pour Femme Lumineuse са предвидени няколко разновидности от 30/50 и 75ml.

Jour Pour Femme Lumineuse

Нотки на Boss Jour Pour Femme Lumineuse EdP

Връхни: лимон и цветове от грейпфрут;
Сърдечни: орлови нокти, фрезия  и момина сълза;
Базови: върба, мускус и кехлибар.

Boss Jour Pour Femme Lumineuse2

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!