Burberry My Burberry ще се появи през Септември 2014

Burberry My Burberry

Burberry My Burberry е новият парфюм, който очакваме да се появи през Септември 2014-та година и който е вдъхновен от култовото палто на марката Бърбъри и една конкретна Лондонска градина след като е валял дъжд. Ароматът му бе представен като много цветен, имащ задачата да попадне в топ 10 на луксозната арена на красотата! Високата цел на марката в представянето на парфюма My Burberry показва, че новият дамски парфюм ще бъде един от ключовите модели в колекцията на къщата и освен това предразполага пътека за представянето на новата линия на Byrberry имаща потенциала да стане най-голямата за Английската модна къща.

Британският чар е хванат от камерата на Марио Тестино който взема снимки на Кейт Мос и Кара Делевингне с идеята да прехвърли Британският стил в аромата за да покаже жената такава каквато трябва да бъде.

Симона Катанео, която към момента е Вице-Президент в сектора Burberry Beautyказа следното: “Burberry е стил който докосва личните предпочитания, нещо много индивидуално, което може да се носи по различни начини, в различни ситуации и по различни случаи. В новият аромат има емоционална връзка с вдъхновението на аромата и ние искахме да го прехвърлим в комбинация със цветен букет и модерната бленда от пикантен пипер, който да кцентира върху новите трендове.”

Композицията на новият My Burberry стартира с нотки на сладък боб и цитрусовите нотки от бергамот, отвеждащи ни сякаш по магически начин до сърцето от златна дюля, цветове от фрезия и здравец. Парфюмът има страхотен завършек от пачули, роза от видовете Сентифолия и Дамска. Тази свежа, модерна и може би класическа композиция е създадена от Францис Куркджиян.

Куркджиян каза за това откъде идва вдъхновението му за My Burberry  ” от Лондон, от тази огромна населена градина. Вие усещате вибрацията на града, която е нещо съвременно. Вие имате цветята… Вие виждате градината… и изкуството на речено отглеждане на градината, което е много важно в Англия. Цветният аспект на парфюма идва от идеята за градината след дъжд.”

Той каза още за главните цветни нотки на рози и фрезия “…което е малко пикантно добавя и светлина. Листата от здравец дават по-билков почти ментов дъх, оставящ силна вибрация в парфюма. И най-в края на композицията стоят пачули и дюля, цялата композиция е изключително Английска не плодово-плодова а по-скоро плодово-цветна.

Burberry My Burberry2

Флаконът на My Burberry

Burberry My Burberry има флакон който е направен от стъкло със интересна и с класическа визия капачка, вдъхновена от копчето-бутон на прословутото палто на Burberry. Цветът му е меден също взаимстван от визията на култовото палто за което толкова много говорим. В гърлото на парфюма можем да видим панделка от същата материя като на палтото, но стига сме говорили за това палто, а да кажем последни думи за парфюма.

My Burberry ще се предлага във флакони от 30/50/90/900мл с концентрация от Eau de Parfum, към него ще се предлагат още и продукти за тяло като душ гел в флакон от 240мл, тоалетна мъгла от 100мл, 100мл дезодорант и 3 комплекта сапун.

Ако искате да станете част от класическото Британско общество, стил и култура може би добро начало би било да пробвате новият My Burberry който живот и здраве ще видим този месец.

 

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!