Bvlgari Man In Black специално а 130 годишнината на Булгари

Bvlgari Man In Black

Bvlgari Man In Black е най-новият мъжки парфюм, лансиран специално за 130 годишнината на модната къща Bvlgari. Новото ухание на къщата Man In Black е наследник на популярният и набрал доста почитатели парфюм от 201-та Bvlgari Man.

Създателите на новият Bvlgari Man In Black обявиха, че неговият аромат ще бъде харизматичен, много прям и вдъхновен от митът за раждането на “Вулкан” – богът на земята, интерпретиран по начин който подхожда на модерният мъж.

Bvlgari Man In Black е интензивна композиция съчетание от кожа, подправки, дървесни нотки и кехлибар. Разкриващ началните си нотки със акорди от натурален ром и подправки. Туберозата и ирисът заедно със кожата образуват сърцето на Man In Black, докато базата му е изградена от тъмни дървесни нотки, бобова тонка и бензоин.

Bvlgari Man In Black ще бъде лансиран във разфасовки от 30/60 и 100ml във флакон със нова и невиждана форма досега, като ароматът ще бъде със съдържание на Eau de Parfum.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!