Calvin Klein Euphoria Gold новите лимитирани парфюми за мъже и жени

Calvin Klein Euphoria Gold

Днес стана ясно и името на новите две попълнения в редиците с парфюми от Calvin Klein, това са уханието за жените Calvin Klein Euphoria Gold за жени и Calvin Klein Euphoria Gold Men за мъжете. Двата нови парфюма са част от колекцията Euphoria започнала в началото на 2005-та година. Calvin Klein Euphoria Gold в лимитирана версия са продължение на уханията носещи същото име лансирани малко по-рано през 2014-та година, в самото начало на годината.

Новите лимитирани аромати са предназначени специално за лято 2014, като ароматът им е абсолютно ненадминат и независимо с колко думи го описвам вие ще можете да го разберете едва след като се докоснете до него!

Calvin Klein Euphoria Gold Limited за жените е топъл ориенталско-цветен парфюм който има няколко балсамови и медни нотки освежаващо подкрепени от аромата на кумкуат, мандарина и праскова във връхните акорди. Изключително женствен и свеж, подходящ за ежедневна употреба предназначен за младите дами.

Нотки на Calvin Klein Euphoria Gold за дамите са:

Връхни: праскова, кумкуат и мандарина;
Сърдечни: нарцис, гардения и мед;
Базови: мускус, сандалово дърво и пачули.

Calvin Klein Euphoria Gold Men Limited притежава също една доста свежа, малко по-пикантана ориенталска композиция която също ще прилегне за това лято на почти всеки млад мъж, че дори и на по улегналите господа.

Нотки на Calvin Klein Euphoria Gold Men

Връхни: джинджифил и лимон;
Сърдечни: канела, мед и босилек;
Базови: кехлибар, пачули и ванилия.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!