Calvin Klein Reveal for Men един съвсем нов парфюм за 2014

Calvin Klein Reveal Men

Calvin Klein Reveal е новата линия която бе започната от известната Американска модна къща с лансирането на Calvin Klein Reveal за жените. Дамският Calvin Klein Reveal бе представен още през началото на месец Юни 2014-та година, но по неизвестни причини самото му пускане по веригите бе забавено с няколко месеца.

Calvin Klein Reveal MEN който е партньорът на Calvin Klein Reveal Women ще бъде лансиран по същият начин… Днес стана ясно, че и мъжки парфюм от серията ще види бял свят, но дата на която ще бъде пуснат в обръщение все още не е ясна. Въпреки голямата мистерия около представянето на Calvin Klein Reveal for Men се очаква той да се покаже на витрините през началото на 2015-та година.

Малко повече за Calvin Klein Reveal за мъжете

Новото мъжко ухание ще бъде “Категорично, безкомпромисно и прямо, каквито са и модерните мъже днес, с изключително присъствие и настоятелност …” казаха от Calvin Klein.

Ароматната композиция на Calvin Klein Reveal Men е създадена от цял отбор от прочути дизайнери на аромати като:

  • Марипиер Жулиен
  • Ан Готлеб
  • Родриго Флорес-Роукс
  • Оливър Гилотин

В аромата му се срещат нотки които наистина се виждат много рядко комбинирани по този начин и съвсем спокойно можем да бъдем сигурни, че като този аромат едва ли ще се намери друг и с подобен аромат.

Нотки на Calvin Klein Reveal Men

Връхни: пъпеш, джинджифил, круша, бренди и мастика;
Сърдечни: синьо агаве, велур и градински чай;
Базови: ветивер, кехлибар и бобова тонка.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!