Carolina Herrera 212 VIP Rose ще стане реалност през 2014

212-VIP-Rose

За началото на 2014-та година от модната къща на Carolina Herrera са ни приготвили нов и неустоим дамски парфюм от линията на 212 VIP, който ще се казва Carolina Herrera 212 VIP Rose, обявиха рано днес на пресконференция говорителите на известната марка.

Carolina-Herrera-212-VIP-Rose

Carolina Herrera 212 VIP Rosé, ще е най-новият наследник на уханието 212 VIP което видяхме през средата на 2010-та година. Новият аромат е символ на прелестта и елегантността която е присъща на модните Ню Йоркски партита. Уханието му беше описано като женствено, свежо и много по чувствено.

Аромата на Carolina Herrera 212 VIP Rose

Връхните нотки от аромата му разкриват акордите на розово шампанско, което е плодово и свежо, перфектният символ на партито, Сърцето му е изградено от цветовете на праскова. Базата разкрива нежната част на парфюма която предлага нежни дървесни нотки.

vip-rose

Лице на новата рекламна кампания е Жизел Бюндчен. Аромата може да бъде намерен в разновидности от 30 и 50 мл с концентрация от EdP.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!

Leave a Reply