Carolina Herrera CH Grand Tour за жени и за мъже

CH Grand Tour

Carolina Herrera представи два нови парфюма единият дамски, а другият мъжки които носят общото име Carolina Herrera CH Grand Tour. Новите парфюми са продължения на оригиналният CH за жени от 2007-ма година с който бе поставено началото на линията, а след това и на CH за мъже от 2009-та. CH Grand Tour for Her и CH Men Grand Tour ще се появят във втората половина на Октомври месец 2014-та година. Ароматите са вдъхновени от романтичните и луксозни пътешествия с влак в северна Америка, които вече са позабравени, заради навлизането на въздухоплавателният транспорт.

CH Grand Tour HER

Carolina Herrera CH Grand Tour за дамите

Ароматът му започва със смесица от бразилски цитрусови плодове като лимон, портокал и грейпфрут, след които продължава с портокалови цветове и ирис в сърцето и накрая завършва с Дулче де Лече във базата. Ароматът на CH Grand Tour е много настоятелен и осезаемо луксозен подходящ за зимата както през деня така и през нощта.

CH Men Grand Tour

Carolina Herrera CH Men Grand Tour за мъжете

CH Men Grand Tour пък е подходящ за есента, аромата му започва с нотки на чаят Ерба Мате, който се употребява много често в Аржентина комбиниран с пушечният аромат на тамян. Сърцето е изградено от канела, индийско орехче и други подправки. Базата от махагон и велур придава стилният завършек от който господата които избират парфюма имат нужда.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!