Cartier Baiser Volé Essence de Parfum

Cartier Baiser Volé Essence de Parfum

Cartier Baiser Volé Essence de Parfum

Cartier обяви появата на своят нов дамски парфюм Baiser Volé Essence de Parfum който стана част от колекцията с парфюми на известната марка през Септември месец 2013-та година. Новият аромат бе представен след лансирането на оригиналният Baiser Vole (2011).

Акцента върху който пада аромата на оригиналният парфюм се предава и на новият Cartier Baiser Volé Essence de Parfum и той е аромата на цветовете на лилията. Уханието и на новият парфюм е създадено от гения на Матилд Лаурънт. Този път аромата на цветовете от лилия се усеща малко по различно сигурно заради това че този път цветовете от които е добито етеричното масло са напълно разцъфнали. Този неповторим аромат на разцъфнали цветове от лилия е подчертан от топлото ухание на Бурбонска ванилия.

Аромата на новият Cartier Baiser Vole Essence de Parfum може да бъде открит във флакон със същият дизайн и форма но с лека промяна в цвета на опаковката и флакона, който е оцветен в златист металичен цвят. Можете да го срещнете в разфасовки от 40/80ml с концентрация от Eau de parfum.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!

Leave a Reply