Честита ВИ Цветница 2014 и честит имен ден!

честита-цветница

От името на целият екип на bg-parfum.info искам да пожелая весело изкарване на празника Цветница на всички именници имащи имен ден на 13 Април, пожелавам ви да сте весели, честити, много здрави и всичко което искате да ви се сбъдне, защото след като човек е жив и здрав остава само да му се сбъднат желанията и мечтите.

Днес е 13 Април, Цветница, ден за почивка (поне за повечето хора), за забавления преди предстоящият Великден през 2014-та година, който ще се състои на следващата Неделя на 20 Април!

Но сега нека се съсредоточим върху Връбница, както понякога наричат Цветница

Какво задължително трябва да направите на този ден?

Ако сте младо момиче неомъжено и имате възможността да посетите някое близко село където все още спазват традициите, ще ви се стори изключително приятно и пречистващо за съзнанието да участвате в “Кумиченето”.

Ако сте мъж можете да наберете (когато това е възможно) пролетни цветя от градината и да ги подарите на дамите в дома си и на съседите или да купите букет със зюмбюли, нарциси, лалета или други.

Да поздравите познатите си имащи имен ден на Цветница, да ги посетите у дома им и да им подарите подарък или просто ей така да ги видите!

И за да получите нещо и от нас за всички които сте прочели тази статия ВИ подаряваме БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ако поръчате два или повече парфюма от каталога само днес на Цветница

Поръчвате си два или повече парфюма и ние ви ги изпращаме с безплатна доставка ексклузивно за Цветница 2014!

Можете да започнете да разглеждате каталога ни от тук ТОП 20 парфюма за Цветница 2014

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!