Chloe Love Story нов парфюм за есента на 2014

Chloe Love Story

Тази есен ще бъде доста вълнуваща, особено след като известно, че ще бъде лансиран един нов парфюм от къщата на Chloe, който ще бъде наличен още през началото на месец Септември 2014-та. Новият Chloe Love Story за дамите е един от първите парфюми, които бяха представени специално за есента на 2014-та.

Този парфюм е вдъхновен от любовните катинари, които хората закачат на “Моста на Любовта” в Париж – Pont des Arts. Дизайнът на парфюма и неговата бутилка олицетворяват точно тази живописна картина, която пожелавам на всеки да види на живо!

Създател на уханието на Chloe Love Story е парфюмерът Ан Флипо, която само с няколко основни нотки създава една чиста, свежа, много цветна и класическа композиция, която е подходяща както за късното лято така и за есента и пролетта.

Рекламно лице на Chloe Love Story е Френската актриса Клеменс Поеси, а самата рекламна кампания е заснета от Малние Лаурент.

Нотките на Chloe Love Story

Композицията на парфюма е изградена от леко свежите цветове от африкански портокал, към които са прибавени по-цветните акорди на Мадагаскарски жасмин и нероли.

Chloe Love Story-адд

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!