Christian Dior Miss Dior Parfum pour Cheveux нов парфюм!

Dior Parfum pour CheveuxДнес с голяма радост бе съобщена премиерата на новият пролетен парфюм от Christian Dior който ще се присъедини към ароматите носещи представката в името си Miss Dior и цялото име на парфюма, което въобще не е кратко е Christian Dior Miss Dior Parfum pour Cheveux.

Новото предложение ще се предлага само във флакони от 30ml, сигурно ви се струва странно, но истината е, че парфюмът ще бъде с концентрация в така нареченият клас “Hair Mist” или “Мъгла за Коса”, а в действителност концентрацията му се равнява на на ниският сегмент от Eau de Toilette.

Christian Dior Miss Dior Parfum pour Cheveux със сигурност да изненада особено много почитателите на серията, той се концентрира главно върху нотките от цитрусови плодове, цветя и мускус. Най-важната съставка в него е намесата на създателя му, който е известният парфюмер Франкос Деманши.

Нотки на Christian Dior Miss Dior Parfum pour Cheveux

Връхни: бергамот;
Сърдечни: жасмин и роза;
Базови: мускус и пачули.

Christian Dior Miss Dior Parfum pour Cheveux

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!