Clinique Aromatics in White нов парфюм!

Clinique Aromatics in White

Дългите години през които черният цвят царуваше вече са в миналото, сега заместен от модерното бяло и директно от Clinique беше представен един нов много интересен парфюм продължение и част от серията започната през 1971-ва година Aromatics Elixir. Новият аромат който се казва Clinique Aromatics in White заема специално място в колекцията и със сигурност ще заеме и челни позиции начело с най-популярните парфюми в индустрията като цяло. Ароматът му който можем да определим като кипарисово-цветен набляга на светлите цветни есенции извлечени от роза и кантарион, охладени от мъх и алдехиди.

Разкошните аромати от колекцията Aromatics Elixir бяха допълнени от един много по-съвременен и изискан аромат през есента на 2014-та. Предният път през който линията напомни за себе си беше през 2006-та година с Aromatics Elixir Sheer Velvet Philtre Sensuel, а след това и с Aromatics Elixir Perfumer’s Reserve през 2011-та.

“Аз винаги съм бил впечатляван от магичният аромат на Aromatics Elixir и на неговото привличане което се усеща след като молекулите му попаднат върху кожата. Аз исках да създам това усещане, но с нова и по-модерна композиция” – заяви Николас Беялю по повод запитване относно създаването на аромата на Aromatics in White.

Нотки на Clinique Aromatics in White

През Средата на Октомври 2014-та година Clinique представи аромата Aromatics in White за жени, който привлича с нотки от сечуански пипер, лавандула и виолетови листа във върха. Така композираните върхови нотки нежно ни отвеждат до сърцето което идва със цветни сенки от роза и портокалови цветове, заобиколени от пачули. Дълбочината на уханието е създадено от коженият мускус в комбинацията с топлият сив кехлибар, ванилия и бензоин. Както споменахме създател на аромата е Nicolas Beaulieu

Clinique Aromatics in White2

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!