Davidoff Horizon новият мъжки парфюм за 2016

През 2016 и по точно през началото на месец Февруари беше лансиран новият аромат на Davidoff за мъже, който се казва Horizon. Новият парфюм символизира връзката между земята и въздуха и поднася вдъхновението което е нужно на всеки мъж директно от дълбините на земните сили. Елементът на водата който е типичен за Cool Water сега е заместен от въздушният елемент. Davidoff Horizon е представител на свободата, авантюристичният дух и приключенските заложби на всеки мъж!

davidoff-horizon

Композицията му е съставена от пикантни и дървесни ароматни нотки. Под тях стои подписът на Жакес Хуклиер и Иливър Печекс. Ароматният и свеж старт на композицията е съчетание от сочността на леко горчив грейпфрут, сладка мандарина с аромата на розмарин и пресен джинджифил. Кедрово дърво и пикантно индийско орехче се крият в сърцето на аромата заедно с пачули, черен сусам и южноамерикански пипер. Дълбочината и чувствеността на парфюма идват от базата изградено с масла от кокос и ветивер.

Рекламната кампания е представена от лицето на Симон Бредаиол. Телевизионната реклама пък е заснето от Арноуд Ютенхов и представя пътешествието до Хоризонта на мъжа който изкачва планините. Снимките са дело на Джон Балсом.

davidoff-horizon2

Флаконът на Davidoff Horizon е разбира се изключително стилно, дизайнът е дело на Алнор, вдъхновен от природата с форми и цветове. Цвета на течността е наситено жълта, самият флакон е прозрачен символизиращ чистотата на света в чистият му вид.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!