Dior Addict Eau de Toilette абсолютно различният Addict за 2014

Dior_Addict_Eau_de_Toilette

Специално за нощите тази година от дизайнерската къща на Dior беше представен новият дамски парфюм Dior Addict Eau de Toilette, който очакваме да пристигне и на нашият пазар към края на месец Май 2014-та година. Новият Addict Eau de Toilette е прекият наследник на Addict Eau de Parfum, който видяхме през 2012-та година, който пък от своя страна е интерпретация на оригиналният парфюм от 2002-ра година с който започна цялата линия Dior Addict.

Dior Addict Eau de Toilette е един свеж парфюм със обновена ориенталско-цветна композиция, който ще зарадва много от почитателките на линията със своите изключителни нотки които са както следва:

Връхни: сицилианска мандарина;
Сърдечни: тунизийско нероли и жасмин;
Базови: сандалово дърво и ванили.

Рекламна кампания на Dior Addict Eau de Toilette

Dior Addict Eau de Toilette

За тазгодишното ухание е подготвена съблазнително-страстна рекламна кампания която включва модела Саша Люс, която е и лицето на новият аромат за дамите. Раян Мак-Гинли пък е отговорен за заснемането на рекламната кампания в кото участва Саша Люс.

Новият Dior Addict Eau de Toilette ще бъде наличен в 3 флакона с различен обем от 20/50 и 100ml с концентрация която се вижда от името му. Флаконът следва извивките на предшествениците си, но е оцветен в зеленикаво-златисти оттенъци.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!