Dolce&Gabbana Dolce новият парфюм за жени 2014

dg-Dolce

От модната къща Dolce&Gabbana обявиха представянeто на новият си дамски парфюм Dolce, който се очаква да пристигне при нас през началото на 2014-та година. Dolce&Gabbana Dolce е абсолютно нов парфюм който не е част от друга колекция на именитата марка. Ароматът му символизира емоционалното пътешествие на туристите преминаващи през Сицилия, градът който вдъхновява толкова често модното дуо.

Уханието му е описано като нежно и женствено изградено на базата на бели цветя. Ароматът му разкрива класическите нотки от нероли и цветовете на папая, отварящи портала към нотките от нарцис и водна лилия, докато нежната база от кашмир и мускус прави завършека на парфюма неповторим.

Връхни нотки:
цвят от папая и нероли;

Сърдечни нотки:
нарцис, беладона и водна лилия;

Базови нотки:
кашмир и мускус;

Dolce Dolce-Gabbana

Лице за рекламната кампания на Dolce&Gabbana Dolce е моделът Кейт Кинг. Очаква се парфюмът да се предлага в новият флакон с концентрация от Eau de Parfum и да се предлага във вариант от 50 и от 75мл. Уханието му се препоръчва за нощно ползване през прохладните зимни и пролетни нощи.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!

Leave a Reply