Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso нов парфюм!

Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso

Италианските дизайнери от Dolce & Gabbana представиха своят първи парфюм Dolce & Gabbana Pour Femme през 1992-ра година с което поставиха началото на една нова вълна в ароматният свят. Не след много 2 години по-късно през 1994-та се появи и мъжкият вариант Dolce & Gabbana Pour Homme който привлече сърцата на не малко мъже. Много или малко това парфюмно дуо доминираше 90-те години на миналият век та чак до 2012-та, когато от компанията решиха “да се върнат към корените…” и да лансират обновени версии на първите си парфюми!

Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso men

Модерната версия на Dolce & Gabbana Pour Femme получи окончанието Intense в името си и беше представена през 2013-та година. И след това дойде ред и на новият мъжки парфюм който е наследник на Dolce & Gabbana Pour Homme от 2012-та година, неговото име е Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso и той беше лансиран през края на 2014-та специално за зимата.

Pour Homme Intenso

Dolce & Gabbana Intenso е изключително ароматен парфюм с приятно дървесно ухание способно да стопли дори най-студеното мъжко сърце. Парфюм който разчупва ледовете! Ароматът му по елегантен начин пресъздава контраста между чисти, свежи, топли и богати ухания. Обявен за аромат на чистият инстинкт и емоция която се изразява свободно, парфюмът е силата на отдаденият на традициите мъж, който обаче живее в модерният свят.

Какво се крие зад уханието на Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso

Връхни нотки: водни нотки, босилек и лавандула;
Сърдечни нотки: няколко вида ароматен тютюн и моепелско дърво;
Базови нотки: сандалово дърво, лавандула и кипарис.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!