Dolce&Gabbana The One Collector нови два парфюма за него и нея

Днес стана известно новото дуо, което бе представено от Dolce&Gabbana специална и лимитирана линия на The One от 2006-та година. Новите два парфюма ще носят имената Dolce&Gabbana The One Collector For Him който ще бъде мъжката версия и Dolce&Gabbana The One Collector For Her – версията за жени.

Dolce-and-Gabbana-The-One-collector

Dolce&Gabbana The One Collector men

Dolce&Gabbana The One Collector за него

Той пристига в уникално красив флакон, съшият като на първата версия но изцяло оцветен в графитено-кафяв цвят със златни елементи и надписи и гравиран мъжки бюст в старинен Римски стил използван при изсичането на монетите преси хиляди години.

Уханието на Dolce&Gabbana The One Collector за мъжете е свежо и пикантно, нежно и малко цитрусово, подходящо както за латото така и за есенното време през 2014-та.

Нотки на Dolce&Gabbana The One Collector for Him

Връхни: кориандър, грейпфрут и босилек;
Сърдечни: кардамон и цвежест от джинджифил;
Базови: Кехлибар, тютюн и кедър.

Dolce&Gabbana The One Collector her

Dolce&Gabbana The One Collector за дамите

Следващ дизайна на мъжкият парфюм той пристига във червен цвят със червена капачка и гърло на бутилката и отново златисти елементи, като надписите на парфюма, като този път бюстът в златисто е на жена.

Уханието има превъзходна ориенталско-цитрусова композиция подходяща за ползване по всяко време и от жени в доста голям възрастови диапазон.

Нотките на Dolce&Gabbana The One Collector for Her

Връхни: личи, портокал, бергамот и праскова;
Сърдечни: лилия;
Базови: мускус, кехлибар и ванилия.

 

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!