Estée Lauder Modern Muse Chic новият парфюм на дуализма!

Парфюмерът Хари Фремонт е създателят на новият дамски парфюм от Estée Lauder, който бе наречен Modern Muse Chic. В новата композиция дизайнерът успява да пресъздаде дуализмът, като използва две различни нотки на жасмин, символизиращи женствеността.

Modern Muse Chic

Първият акорд който най-силно прави впечатление в цялата композиция разбира се е този на жасмин, смесен заедно със свежите нотки на екзотичната мандарина, тубероза, лилия, влажни венчелистчета, орлови нокти, Китайски жасмин и Самбак жасмин. Съвсем малко по-слабо доловимите нотки на дървесина в комбинация с пачули, кехлибар, нежен мускус и мадагаскарска ванилия определят състава на базата на Estée Lauder Modern Muse Chic.

Modern Muse Chic

Estée Lauder представи Modern Muse Chic, първият значим парфюм, може би почти от десетилетие, като последният толкова значим дебют на парфюм от модната къща бе през 2003-та година със заглавието Beyond Paradise. С този парфюм Estée Lauder отново прави опит да се изкачи на върха на парфюмерийните къщи. Modern Muse Chic символизира значението на това да бъдеш независима и съсредоточена жена в съвремието, сигурна във себе си и стилът си.
Лице на парфюма и неговата рекламна кампания е моделът Arizona Muse (чието име паства перфектно). Ароматът ще бъде наличен във 30, 50 и 100 ml флакони с концентрация Eau de Parfum.

 

Modern Muse Estée Lauder

На снимката можете да видите предшественикът на Modern Muse Chic

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!