Giorgio Armani Acqua di Gio Blue Edition Pour Homme новият парфюм

Giorgio-Armani-Acqua-di-Gio-Blue-Edition-Pour-Homm

Giorgio Armani обяви, че скоро ще пусне нова версия на Acqua di Gio, който е един от най-известните мъжки парфюми на марката, като новият парфюм ще се казва  Acqua di Gio Blue Edition Pour Homme. Новата версия се очаква да донесе свежестта за лятото от която всеки мъж има нужда през началото на месец Юни 2014-та.

Ароматът на Giorgio Armani Acqua di Gio Blue Edition Pour Homme е смесица от приятни водни нотки и няколко по изискани дървесни тона. Композицията му може да бъде характеризирана като семпла, но стилна без да акцентира в широкият спектър от ухания, наблягаща на точно определени аромати.

Освен че аромата на парфюма освежава през лятото, той е подходящ и за през есента и пролетта, като парфюм който можете да изберете за ежедневно ползване или като аромат който можете да носите дори и на вечеря, точно толкова широка е употребата му.

Уханието ще се предлага във флакон със стандартната форма за линията и разфасовки от 50 и 100ml с концентрация от Eau de Toilette.

Нотки на Giorgio Armani Acqua di Gio Blue Edition Pour Homme

водни нотки, калабрийски бергамот, жасмин и пачули.

Giorgio-Armani-Acqua-di-Gio-Blue-Edition

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!