Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo нов парфюм!

Giorgio Armani Acqua di Gio ProfumoGiorgio Armani Acqua di Gio Profumo е най-новият мъжки парфюм за 2015-та и първият поне засега от линията на Armani Acqua di Gio. Този нов аромат е лансиран почти 20 години след представянето на оригиналната версия от 1996-та. Armani Acqua di Gio Profumo бе обявен за елегантна и по-дълбока версия на оригиналът.

Парфюмът символизира сливането на морските вълни с черните околобрежни камъни и живописната картина която описва ситуацията.

Ароматът на Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo

Ароматът му е много жив, свеж, с нотки на пикантност и топлота от дървесните нотки и както оригиналната версия Acqua di Gio Profumo също е създаден от Алберто Морилас. Уханието му ще е подходящо за ранната пролет, лятото и есента, за постоянно и ежедневно ползване.

Нотки на Armani Acqua di Gio Profumo

Връхни: морски нотки и бергамот;
Сърдечни: чай, розмарин и здравец;
Базови: тамян и пачули.

Още за Acqua di Gio Profumo

За парфюма остана да кажем, че той ще бъде побран във оригиналният флакон, но този път оцветен в черно и в 40/75/125 милилитрови флакони с концентрация Eau de Parfum.

За лице на рекламната му кампания е избран Джейсън Морган.

Giorgio-Armani-Acqua-di-Gio-Profumo-2

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!