Giorgio Armani представи новият Si Rose Signature 2016

Преди броени дни бе обявен и най-новият дамски парфюм от Armani и популярната през последните няколко години линия Si. Последният наследник носи името Si Rose Signature и неговата официална дата на лансиране беше 20 Януари 2016-та година.

armani-Si-Rose-Signature

Сигурно вече се питате с какво е по-различен новият аромат? Ако вземем предвид новото име, най-малко розите ще са в основата на нотките му. И това е правилна информация защото както вече стана ясно и естествено имахме възможността да тестваме новият аромат, той набляга на розовите нотки, но това ще видим малко по-надолу в представянето му.

Сега нека да разгледаме и какво друго ново има, което ми направи още по-голямо впечатление. Това разбира се е флаконът, както и при другите парфюми от този, клас визията е част от очарованието на парфюма. Новият флакон всъщност е преработена версия на оригиналният Si фланон, но този път очарователният флакон е още по-запленяващ защото е обвит красива дантела, която придава още повече стил.

Si Rose Signature

Armani Si Rose Signature е класически и цветен аромат, чието ухание е изцяло създадено от парфюмера Джули Маси.

И в крайна сметка на какво ухае Armani Si Rose Signature?

Аромата НЕ започва с рози и това е нормално, първите нотки които ще усетите са нотките на мандаринов портокал в комбинация с лайм, последвани от нотките на амбра, фрезия и османтус, следвани вече от така дългоочакванияте нотки на Майска и Дамаска роза. Към края на пирамидата ще усетите и финалните нотки на пачули, ванилия и кехлибар.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!