Givenchy Dahlia Divin един нов парфюм за жени

Dahlia

Днес едно ново модно събитие разкри рождената дата на новият дамски парфюм от Givenchy Dahlia Divin! Новият Dahlia Divin е продължение на Dahlia Noir (2011) и той ще бъде лансиран през месец Септември 2014-та година.

dalia-davin-logo

Композицията на новият парфюм е съсредоточена около един мой любим аромат, ароматът на жасмин. Няма да крия композицията на аромата със сигурност ще ми допадне (въпреки, че все още не съм я опитвала) но досега винаги съм имала приятни изживявания с аромати които са изградени от жасмин и кипарисово-дървесна база. Да не говорим когато става въпрос за парфюм създаден от Франкос Деманши!

Връхните нотки разцъфват със уханието на синя слива, което доста плавно преминава към сърцето от жасмин и други бели цветни нотки. Пачули, сандалово дърво и ветивер (по думите на създателя на композицията) правят този аромат “…много нежен, топъл и задоволяващ…”.

Givenchy Dahlia Divin

Флаконът му ползва линията заложена от предшественика на Givenchy Dahlia Divin, като форма и дизайн. Капачката на новият парфюм е бяла със златисти кантове и гърло. Парфюмът ще се предлага в разновидности от 30/50/75ml само с композиция от Eau de Parfum.

Рекламното лице на Givenchy Dahlia Divin ще бъде Американската, световно-известна певица Алисия Кейс.

About Ая Стефанова

Ая Стефанова
Обичам парфюмите, харесвам всички аромати в обкръжението ми и обожавам детайлите. Държа да съм в крак с най-новото и когато мога да помагам!